Celozrnná mouka vhodná pro slané i sladké pečení.
31 Kč
NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Lněná mouku využijete k zahušťování koktejlů, omáček a polévek. Je…
29 Kč
Přirozeně bezlepková mouka pro přípravu bezlepkových pokrmů.
26 Kč 25 Kč -4 %
Pohanková mouka bez lepku vhodná pro sladké i slané vaření.
48 Kč 42 Kč -13 %
Bezlepková rýžová mouka je výbornou náhradou za pšeničnou mouku při…
28 Kč
Mouka Manitoba typu 0 má úžasné vlastnosti při pečení různých…
49 Kč
Bezlepková směs na rustikální chléb obsahuje lněnou a jablečnou…
59 Kč
Sypká bezlepková směs na přípravu výtečného bezlepkového domácího…
59 Kč 57 Kč -3 %
Vyvážená směs kvalitních ingrediencí pro přípravu klasického bílého…
124 Kč 119 Kč -4 %
Bezlepková směs na vláčný a chutný chléb s chia semínky.
59 Kč
Směs je vhodná pro bezlepkovou i diabetickou dietu. Chléb je svojí…
59 Kč
Směs na celozrnné pečivo je vyvážená směs vybraných ingrediencí s…
115 Kč
Muffin Choco - bezlepkové kakaové muffiny.
34 Kč 29 Kč -15 %
Univerzální bezlepková směs se širokým použitím je vhodná pro pečení…
96 Kč
Tato bezlepková mouka je vhodná na pečení sladkých moučníků a pokrmů…
105 Kč
Nenahraditelná ingredience v každé kuchyni vhodná k obalování,…
96 Kč
Směs vhodná pro bezlepkovou a nízkobílkovinnou dietu, při alergii na…
179 Kč
Bezlepková mouka na bramborové těsto.
99 Kč 80 Kč -19 %
Přirozeně bezlepková mouka smetanově bílé barvy je lehká a dobře…
86 Kč
Bezlepková směs na výrobu přílohových a ovocných knedlíků, kroket a…
59 Kč
Bezlepková směs vhodná k výrobě cukroví a sušenek.
125 Kč
Špaldová mouka je bohatá na bílkoviny s vysokým obsahem lepku, je…
69 Kč
Pšeničná mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců,…
74 Kč
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.