Špaldová celozrnná mouka se vyznačuje nezaměnitelnou oříškovou chutí,…
92 Kč
Příjemně křupavá a zároveň přirozeně bezlepková. Použijte ji jako…
22 Kč 21 Kč -5 %
Pohanková mouka je přirozeně bezlepková a má skvělé pojivové…
59 Kč
Pohankové palačinky z kvalitní pohankové mouky, jsou výborné na…
75 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Průhledná rostlinná želatina bez chuti a zápachu.
59 Kč
Doplněk stravy
Maková mouka je vhodná na pečení, do chlebových směsí, do koláčů, na…
55 Kč
Celozrnná mouka špaldová má oříškovou vůni a je mletá z celého zrna,…
52 Kč
Špaldová celozrnná mouka se vyznačuje nezaměnitelnou oříškovou chutí,…
50 Kč
Sypká směs pro přípravu těsta na pizzu.
56 Kč
Hrníčkový dortík je dezert, který za pár minut proměníte v teplý…
25 Kč
Mouka špaldová celozrnná jemně mletá je vhodná k přípravě koláčů,…
58 Kč
Mouka celozrnná žitná v bio kvalitě vhodná na každodenní pčečení,…
42 Kč
Jemný kukuřičný škrob v biokvalitě, ideální na zahuštění omáček a…
49 Kč
Mouka Manitoba typu 0 má úžasné vlastnosti při pečení různých…
49 Kč
Celozrnná žitná mouka je vhodná k přípravě tradičního chlebového…
42 Kč
NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Přirozeně bezlepková kokosová mouka v BIO kvalitě s vysokým obsahem…
90 Kč
NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Kokosová mouka je přirozeně bezlepková. Díky vysokému obsahu bílkovin…
36 Kč
Jemná rýžová krupička je vyrobena z rýžové mouky vysoké kvality, je…
39 Kč
Kukuřičný škrob neobsahuje lepek, je vhodný pro osoby s intolerancí.
38 Kč
Směs na bezlepkový chléb s nízkým obsahem sacharidů a cukru.
46 Kč 44 Kč -4 %
Máte chuť na maso? Zkuste ho tentokrát obalit jinak. Obalovací směs s…
40 Kč
Celozrnná mouka vhodná pro slané i sladké pečení.
31 Kč
Mouka celozrnná žitná vhodná na každodenní pčečení, pečivo je…
31 Kč
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.