Mouka Manitoba typu 0 má úžasné vlastnosti při pečení různých kváskových specialit např. croissantů, bagetek či jiných specialit.
Skladem více než 5 kusů Zítra odešleme, u vás v pondělí 3. 4.
Zpracujte mouku s kváskem. Nechte vykynout cca. 18 - 20 hod.
Ukládat mimo dosah dětí! Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu.
Balení obsahuje 1 kg.
Kvalitna velmi jemna muka dobra do materskeho kvasku, ale aj na samotne pecenie chleba a peciva.
Abychom vám usnadnili rozhodování, zobrazujeme také recenze tohoto produktu z e-shopu MojaLekáreň.sk, který je slovenskou "sestrou" Lékárna.cz. Věříme, že informační hodnota recenze převáží nad tím, že se při čtení trochu potrápíte se slovenštinou.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.