Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
◉
Alternativa pšeničné mouky k výrobě různých pekařských výrobků.
31 Kč
◉
Jemně mletá mouka z Vysočiny s vysokým obsahem vlákniny, která…
30 Kč
Bezlepková mouka je vhodná na přípravu slaného pečiva, placek i…
38 Kč
◉
Tato bezlepková mouka je vhodná na pečení sladkých moučníků a pokrmů…
119 Kč
◉
Bezlepková mouka na chleba, rohlíky, kynuté těsto a vše s kvasnicemi
119 Kč
Přirozeně bezlepková mouka vhodná na pečení, zahušťování i přípravu…
27 Kč
Mouka celozrnná žitná vhodná na každodenní pčečení, pečivo je…
31 Kč
Jedná se o přirozeně bezlepkovou potravinu připomínající chutí i vůní…
59 Kč
Bezlepková mouka s nízkým obsahem cholesterolu, bohatá na vápník,…
105 Kč
◉
Čiroková mouka je chuťově neutrální, lze ji tedy použít na domácí…
55 Kč
Bezlepková kukuřičná strouhanka je ideální náhradou běžné strouhanky…
26 Kč
Příjemně křupavá a zároveň přirozeně bezlepková. Použijte ji jako…
25 Kč
Výhodná cena
Tato směs na tmavý bezlepkový chléb je vyrobena z přirozeně…
96 Kč 89 Kč -7 %
Bezlepková mouka plná důležitých živin, vhodná pro celiaky i těhotné…
59 Kč
◉
Alternativa pšeničné mouky k výrobě různých pekařských výrobků.
31 Kč
Bezlepková dýňová mouka, vhodná na pečení a zhušťování, vhodná pro…
48 Kč
◉
Chlebová mouka pšeničná umí dát pečivu tmavší barvu, pevnější…
53 Kč
Výhodná cena
Přirozeně bezlepková směs je vhodná na pečení a to i bez použití…
99 Kč 89 Kč -10 %
Díky dobře vyvážené směsi z vysoce kvalitních surovin snadno…
115 Kč
◉
Mouka špaldová celozrnná jemně mletá je vhodná k přípravě koláčů,…
58 Kč
Strouhanka, která je vhodná na obalení potravin.
52 Kč
◉
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn, proto má…
49 Kč
Organis kokosová mouka se vyrábí z dužiny čerstvě sklizených…
69 Kč
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.