Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Mouka Manitoba typu 0 má úžasné vlastnosti při pečení různých…
55 Kč 52 Kč -5 %
Vyvážená směs kvalitních ingrediencí pro přípravu klasického bílého…
115 Kč
Alternativa pšeničné mouky k výrobě různých pekařských výrobků.
38 Kč
Směs na celozrnné pečivo je vyvážená směs vybraných ingrediencí s…
126 Kč 116 Kč -8 %
Akce
Špaldová mouka je bohatá na bílkoviny s vysokým obsahem lepku, je…
86 Kč 59 Kč -31 %
Univerzální bezlepková směs se širokým použitím je vhodná pro pečení…
99 Kč
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn, proto má…
49 Kč
Celozrnná mouka špaldová má oříškovou vůni a je mletá z celého zrna,…
48 Kč
Průhledná rostlinná želatina bez chuti a zápachu.
55 Kč 52 Kč -5 %
Doplněk stravy
Maková mouka je vhodná na pečení, do chlebových směsí, do koláčů, na…
43 Kč
Bezlepková kukuřičná strouhanka je ideální náhradou běžné strouhanky…
24 Kč 22 Kč -8 %
Díky své struktuře je docela univerzální, lze ji použít k přípravě…
39 Kč
Xantanová guma zlepšuje kvalitu pečiva a působí jako emulgátor a…
80 Kč
Díky dobře vyvážené směsi z vysoce kvalitních surovin snadno…
136 Kč 116 Kč -15 %
DÁREK OD 399 KČ
Bezlepková mouka je vhodná na přípravu slaného pečiva, placek i…
41 Kč
Při koupi produktů GREEN APOTHEKE od 399 Kč získáte dárek APHOTEKE Letní pohoda s měsíčkem BIO 20 sáčků ZDARMA.
Mouka špaldová celozrnná jemně mletá je vhodná k přípravě koláčů,…
58 Kč
Jemně mletá mouka z Vysočiny s vysokým obsahem vlákniny, která…
38 Kč
Vyrobena z přirozeně bezlepkových přísad z rýžové, bramborové,…
99 Kč
Pšeničná mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců,…
74 Kč
DÁREK OD 399 KČ
Přirozeně bezlepková mouka pro přípravu bezlepkových pokrmů.
36 Kč
Při koupi produktů GREEN APOTHEKE od 399 Kč získáte dárek APHOTEKE Letní pohoda s měsíčkem BIO 20 sáčků ZDARMA.
Neaktivní lahůdkové droždí ve formě malých vloček pro dochucení…
99 Kč
Strouhanka, která je vhodná na obalení potravin.
56 Kč
Celozrnná žitná mouka je vhodná k přípravě tradičního chlebového…
42 Kč
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.