Pohanková mouka bez lepku vhodná pro sladké i slané vaření.
49 Kč 42 Kč -14 %
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Výživné a syté škrobové perly pro kulinářské kreace.
112 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Rýžová mouka má velmi jemnou chuť a je lehce stravitelná, výborná je…
55 Kč
Nenahraditelná ingredience v každé kuchyni vhodná k obalování,…
120 Kč
Kukuřičná mouka hladká v BIO kvalitě. Zadělejte těsto na úžasné…
26 Kč
Špaldová mouka je bohatá na bílkoviny s vysokým obsahem lepku, je…
69 Kč
Organis kokosová mouka se vyrábí z dužiny čerstvě sklizených…
99 Kč 92 Kč -7 %
Mix IT Dunkel - bezlepková mouka na tmavé pečivo a kynuté těsto.
165 Kč
Kaštanová mouka se svou konzistencí podobá „klasické“ hladké mouce,…
156 Kč
Obalovací směs lehce pikantní na přípravu těstíčka, ve kterém obalíte…
176 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Přirozeně bezlepková mouka vhodná na pečení, zahušťování i přípravu…
29 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Pohanková mouka je vhodná na tradiční francouzské palačinky crêpes,…
78 Kč
Arašídová mouka je ideální pro bezlepkové pečení, příznivce Paleo…
136 Kč
Lehce stravitelná bezlepková jáhlová mouka s nízkým obsahem kalorií,…
52 Kč
Bezlepková mouka na bramborové těsto.
99 Kč 80 Kč -19 %
Výhodná cena
Hrníčkový dortík je dezert, který za pár minut proměníte v teplý…
29 Kč 25 Kč -14 %
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA Výhodná cena
100 % kokosová mouka vyráběná z dužiny čerstvě nasbíraných kokosových…
69 Kč 66 Kč -4 %
NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Vyrábí se z kořene keřů manioku. Je významným zdrojem karbohydrátů s…
59 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Blanšírované mandle sekané na jemnou mouku.
186 Kč
Mouka z najemno rozemletých mandlí pro pečení lahodných dezertů.
76 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Pseudoobilovina s vysokým podílem bílkovin, které mají velmi…
47 Kč
NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Xantanová guma zlepšuje kvalitu pečiva a působí jako emulgátor a…
89 Kč
Výhodná cena
Bezlepkový vanilkový dezert plný kousků kvalitní tmavé čokolády,…
28 Kč 25 Kč -11 %
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.