Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Bezlepková kukuřičná strouhanka je ideální náhradou běžné strouhanky…
21 Kč
Výhodná cena
Příjemně křupavá a zároveň přirozeně bezlepková. Použijte ji jako…
22 Kč 21 Kč -5 %
Sypká směs vyrobená z ovesných vloček, bez mouky.
21 Kč
Sypká směs vyrobená z ovesných vloček a lupínků z naklíčené červené…
22 Kč
Výhodná cena
Hrníčkový dortík je dezert, který za pár minut proměníte v teplý…
25 Kč
Výhodná cena
Hrníčkový dortík je dezert, který za pár minut proměníte v teplý…
29 Kč 25 Kč -14 %
Výhodná cena
Bezlepkový vanilkový dezert plný kousků kvalitní tmavé čokolády,…
28 Kč 25 Kč -11 %
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA Výhodná cena
Bezlepková kukuřičná strouhanka je ideální náhradou běžné strouhanky…
27 Kč 25 Kč -7 %
Kukuřičná mouka hladká v BIO kvalitě. Zadělejte těsto na úžasné…
26 Kč
Výhodná cena
Přirozeně bezlepková mouka pro přípravu bezlepkových pokrmů.
26 Kč
Bezlepková rýžová mouka je výbornou náhradou za pšeničnou mouku při…
28 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Přirozeně bezlepková mouka vhodná na pečení, zahušťování i přípravu…
29 Kč
Jemně mletá mouka z Vysočiny s vysokým obsahem vlákniny, která…
34 Kč 30 Kč -12 %
Celozrnná mouka vhodná pro slané i sladké pečení.
31 Kč
Mouka celozrnná žitná vhodná na každodenní pčečení, pečivo je…
31 Kč
Alternativa pšeničné mouky k výrobě různých pekařských výrobků.
31 Kč
Alternativa pšeničné mouky k výrobě různých pekařských výrobků.
31 Kč
Kukuřičná mouka polohrubá BIO. Základ pro kaše, noky a zlatavé…
32 Kč
NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Lněná mouku využijete k zahušťování koktejlů, omáček a polévek. Je…
33 Kč
Krupice, která je vhodná na výrobu tortil, kaší nebo knedlíků.
33 Kč
◉
Navíc sleva 15 %
Kukuřičná strouhanka je přirozeně bezlepková a lehce stravitelná.
34 Kč
Krupice z kukuřice v biokvalitě, jedná se o nahrubo umletou kukuřici.
34 Kč
NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Kokosová mouka je přirozeně bezlepková. Díky vysokému obsahu bílkovin…
36 Kč
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.