Špaldová celozrnná mouka se vyznačuje nezaměnitelnou oříškovou chutí,…
92 Kč
Celozrnná mouka špaldová má oříškovou vůni a je mletá z celého zrna,…
56 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Průhledná rostlinná želatina bez chuti a zápachu.
59 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Pohankové palačinky z kvalitní pohankové mouky, jsou výborné na…
75 Kč
Výhodná cena
Příjemně křupavá a zároveň přirozeně bezlepková. Použijte ji jako…
22 Kč 20 Kč -9 %
Doplněk stravy
Maková mouka je vhodná na pečení, do chlebových směsí, do koláčů, na…
52 Kč
Výhodná cena
Hrníčkový dortík je dezert, který za pár minut proměníte v teplý…
25 Kč
Špaldová celozrnná mouka se vyznačuje nezaměnitelnou oříškovou chutí,…
50 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Mouka špaldová celozrnná jemně mletá je vhodná k přípravě koláčů,…
58 Kč
Sypká směs pro přípravu těsta na pizzu.
56 Kč
Pohanková mouka je přirozeně bezlepková a má skvělé pojivové…
59 Kč
Mouka celozrnná žitná v bio kvalitě vhodná na každodenní pčečení,…
41 Kč 40 Kč -2 %
Jemný kukuřičný škrob v biokvalitě, ideální na zahuštění omáček a…
49 Kč
Mouka Manitoba typu 0 má úžasné vlastnosti při pečení různých…
49 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Celozrnná žitná mouka je vhodná k přípravě tradičního chlebového…
42 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA Výhodná cena
Mandlová mouka se vyrábí z sladkých mandlí, je vhodná jako náhrada…
64 Kč 58 Kč -9 %
NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Přirozeně bezlepková kokosová mouka v BIO kvalitě s vysokým obsahem…
90 Kč
NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Kokosová mouka je přirozeně bezlepková. Díky vysokému obsahu bílkovin…
36 Kč 34 Kč -6 %
Máte chuť na maso? Zkuste ho tentokrát obalit jinak. Obalovací směs s…
41 Kč
3 za cenu 2
Směs na bezlepkový chléb s nízkým obsahem sacharidů a cukru.
46 Kč 44 Kč -4 %
Jemná rýžová krupička je vyrobena z rýžové mouky vysoké kvality, je…
39 Kč
Celozrnná mouka vhodná pro slané i sladké pečení.
31 Kč
Mouka celozrnná žitná vhodná na každodenní pčečení, pečivo je…
31 Kč
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.