Špaldová celozrnná mouka se vyznačuje nezaměnitelnou oříškovou chutí, může se použít místo pšeničné mouky do oblíbených jídel.
Skladem více než 5 kusů Zítra odešleme, u vás pozítří
Pšenice špaldová (Triticum spelta) je jednou z nejstarších kulturních plodin. Dvojitá pleva (vyžaduje dodatečné loupání po sklizni) jedinečně chrání zrno před kontaminací z prostředí, proto je velmi vhodné využití celých zrn ve výživě. Požitek z jídla zvýrazňuje jemně oříšková chuť špaldy.
Mouka je vynikající pro pečení a přímé použití v domácnosti namísto klasické bílé mouky. Je výborná na pečení chleba, koláčů, zákusků, a různých jiných dobrot.
Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 1 kg.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.