Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Bezlepková mouka na chleba, rohlíky, kynuté těsto a vše s kvasnicemi
119 Kč
Tato strouhanka je vhodná pro osoby s nesnášenlivostí lepku a pro…
125 Kč
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn, proto má…
49 Kč
Výhodná cena
Vyvážená směs kvalitních ingrediencí pro přípravu klasického bílého…
115 Kč 104 Kč -10 %
Směs je vhodná pro bezlepkovou i diabetickou dietu. Chléb je svojí…
62 Kč
Bezlepková směs na rustikální chléb obsahuje lněnou a jablečnou…
66 Kč
Čiroková mouka je chuťově neutrální, lze ji tedy použít na domácí…
55 Kč
Pohanková mouka je vhodná na tradiční francouzské palačinky crêpes,…
78 Kč
Bezlepková směs na vláčný a chutný chléb s chia semínky.
62 Kč
Výhodná cena
Směs na celozrnné pečivo je vyvážená směs vybraných ingrediencí s…
115 Kč 109 Kč -5 %
Sypká bezlepková směs na přípravu výtečného bezlepkového domácího…
62 Kč
Celozrnná žitná mouka je vhodná k přípravě tradičního chlebového…
42 Kč
Muffin Choco - bezlepkové kakaové muffiny.
28 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
100 % kokosová mouka vyráběná z dužiny čerstvě nasbíraných kokosových…
55 Kč
Výhodná cena
Lněná mouku využijete k zahušťování koktejlů, omáček a polévek. Je…
28 Kč
Jemná a vláčná směs na přípravu lívanců, stačí přidat pouze vodu a…
57 Kč
Chlebová mouka pšeničná umí dát pečivu tmavší barvu, pevnější…
53 Kč
Výhodná cena
Příjemně křupavá a zároveň přirozeně bezlepková. Použijte ji jako…
20 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Přirozeně bezlepková mouka vhodná na pečení, zahušťování i přípravu…
26 Kč
Pšeničná mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců,…
74 Kč
Tato bezlepková mouka je vhodná na pečení sladkých moučníků a pokrmů…
119 Kč 99 Kč -17 %
Výhodná cena
Díky dobře vyvážené směsi z vysoce kvalitních surovin snadno…
109 Kč
Dobrota nejen pro celiaky. Přirozeně bezlepkový čokoládový dort z…
75 Kč
Chlebová mouka je vhodná nejen na chleba, ale i na zdravější sladké i…
47 Kč
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.