Směs na bezlepkový chléb s nízkým obsahem sacharidů a cukru.
Skladem více než 5 kusů Zítra odešleme, u vás pozítří (S přepravcem PPL o den dříve)
Chleba obsahuje vyváženou směs lněné mouky, psyllia, bramborové vlákniny a směsi semínek (dýňové, slunečnicové).
Česká republika
Nejprve si rozehřejte troubu na 170 °C. Do mísy rozbijte 4 vejce a ručním šlehačem je vyšlehejte do pěny. K vyšlehaným vejcím přimíchejte 150 g smetanového jogurtu. Přisypte směs na chléb a důkladně vše promíchejte. Směs nechte 2 minuty odstát a poté tvarujte chléb nebo bulky. Směs půjde lépe tvarovat , pokud si ruce navlhčíte vodou. Chléb nebo bulky umístěte na plech pokrytý pečicím papírem a pečte 60 min (chléb) nebo 35 min (bulky) při 170 °C. Po dopečení vytáhněte směs z trouby a nechte vychladnout. Pro zachování čerstvosti doporučujeme chléb uchovávat v chladu. Tip: Chléb nebo bulky před pečením posypte semínky (dýňové, slunečnicové) pro dozdobení.
Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu.
Balení obsahuje 150 g.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.