Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Výhodná cena
Tato směs na tmavý bezlepkový chléb je vyrobena z přirozeně…
96 Kč 88 Kč -8 %
Výhodná cena
Přirozeně bezlepková mouka pro přípravu bezlepkových pokrmů.
25 Kč 23 Kč -8 %
Výhodná cena
Díky dobře vyvážené směsi z vysoce kvalitních surovin snadno…
115 Kč 109 Kč -5 %
Výhodná cena
Vyvážená směs kvalitních ingrediencí pro přípravu klasického bílého…
124 Kč 109 Kč -12 %
Výhodná cena
Přirozeně bezlepková směs je vhodná na pečení a to i bez použití…
99 Kč
Výhodná cena
Bezlepková mouka je vhodná na přípravu slaného pečiva, placek i…
44 Kč 35 Kč -20 %
Výhodná cena
Příjemně křupavá a zároveň přirozeně bezlepková. Použijte ji jako…
22 Kč 20 Kč -9 %
Výhodná cena
Hrníčkový dortík je dezert, který za pár minut proměníte v teplý…
25 Kč
Výhodná cena
Mandlová mouka se vyrábí z sladkých mandlí, je vhodná jako náhrada…
64 Kč 58 Kč -9 %
Výhodná cena
Univerzální bezlepková směs se širokým použitím je vhodná pro pečení…
96 Kč 89 Kč -7 %
Výhodná cena
Směs na celozrnné pečivo je vyvážená směs vybraných ingrediencí s…
115 Kč 109 Kč -5 %
Výhodná cena
Směs na bílý bezlepkový chléb je vyrobena z přirozeně bezlepkových…
96 Kč 89 Kč -7 %
Výhodná cena
Bezlepková kukuřičná strouhanka je ideální náhradou běžné strouhanky…
27 Kč 21 Kč -22 %
Výhodná cena
Bezlepkový vanilkový dezert plný kousků kvalitní tmavé čokolády,…
28 Kč 25 Kč -11 %
Výhodná cena
Bezlepková směs na výrobu přílohových a ovocných knedlíků, kroket a…
49 Kč 46 Kč -6 %
Výhodná cena
Přirozeně bezlepková mouka smetanově bílé barvy je lehká a dobře…
79 Kč
Výhodná cena
100 % kokosová mouka vyráběná z dužiny čerstvě nasbíraných kokosových…
48 Kč 44 Kč -8 %
Akce Výhodná cena
Organis kokosová mouka se vyrábí z dužiny čerstvě sklizených…
99 Kč 69 Kč -30 %
Výhodná cena
Směs na výrobu lívanců a palačinek, vhodné při redukčních,…
285 Kč 257 Kč -10 %
Výhodná cena
Bezlepková směs na přípravu pudingu, těsta na smažení, až po bešamel.
94 Kč
Novinka dlouhodobě výhodná cena
Neaktivní lahůdkové droždí ve formě malých vloček pro dochucení…
84 Kč 70 Kč -17 %
Výhodná cena
Hrníčkový dortík je dezert, který za pár minut proměníte v teplý…
29 Kč 25 Kč -14 %
Výhodná cena
Bezlepková směs Nomix je vhodná k přípravě kynutých, třených i…
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.