Pohanková mouka je přirozeně bezlepková a má skvělé pojivové vlastnosti. Použijte ji nejen na vaření, ale i na pečení sladkého i slaného pečiva.
Skladem Zítra odešleme, u vás pozítří
Pohanková mouka a pohanková krupice jsou bohaté na vitaminy skupiny B, fosfor, vápník, železo a rutin. Jsou vhodnou surovinou pro kuchyň celiaka a všechny, kteří se rádi zdravě stravují. V kuchyni plně nahradí mouku pšeničnou. Využijeme ji do sladkých a slaných těst, polévek a omáček, placek, pomazánek.
Balení obsahuje 500 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.