Pohankové palačinky z kvalitní pohankové mouky, jsou výborné na snídani, oběd i večeři.
Skladem více než 5 kusů Dnes odešleme, u vás zítra
Do směsi přidáte jen vodu, necháte 10 minut odstát a za 20 minut máte nasmažené palačinky. Pohankové palačinky doporučujeme smažit na kvalitní palačinkové pánvi, co nejtenčí. Do těsta můžete přidat 2 lžíce oleje, těsto bude vláčnější a nemusíte už dávat olej na pánev. Chcete-li mít vyšší obsah bílkovin v pokrmu, přidejte do těsta místo vody mléko a vmíchejte jedno vejce. Palačinky jsou výborné také na slano např. směs dušených špenátových listů na osmahnuté cibulce a česneku, zasypaná strouhaným sýrem, to vše zabalené do palačinky.
Skladujte při teplotě do 25 °C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 245 g (cca 10 palačinek).
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.