Jemně mletá mouka z Vysočiny s vysokým obsahem vlákniny, která podporuje střevní peristaltiku a trávení.
Skladem více než 5 kusů Dnes odešleme, u vás v pondělí 26. 5.
Špalda je prastará odrůda pšenice, ceněná pro svou lehkou stravitelnost. Je výjimečná svým složením i zajímavou chutí. Tuk špaldy obsahuje vysoký podíl nenasycených mastných kyselin. Špalda je podobně jako pšenice setá zdrojem vitamínů skupiny B (B1,B2, niacin,...) a vitamínu E. Z minerálních látek jde o fosfor, draslík, železo, zinek, mangan, hořčík a další.
100% celozrnná pšenice špalda
Energie | 1445kJ/342kcal |
Tuk | 2,2g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,3g |
Sacharidy | 62g |
z toho cukry | 2,3g |
Bílkoviny | 14g |
Vláknina | 9g |
Sůl | <0,01g |
Země původu Česká republika.
Buď samostatně nebo v kombinaci s jinými moukami se může objevit takřka v jakémkoli pekařském výrobku. Chléb, pečivo, různé placky, palačinky, lívance, vafle, sladké i slané koláče, křehká i kynutá těsta, různé sušenky, cukroví a krekry.
Balení obsahuje 1000 g.
V suchém skladu při relativní vlhkosti do 75% a teplotě do 25 °C.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.