Bezlepková mouka s nízkým obsahem cholesterolu, bohatá na vápník, hořčík, draslík, železo, vlákninu a vitamín B.
Tapioková mouka se získává z hlízy jihoamerického manioku, což je okopanina podobná bramboře. Tato mouka je oblíbená díky své výživové hodnotě, proto ji ve svém jídelníčku ocení každý, kdo vyhledává zdravé potraviny.
Tato exotická mouka má v kuchyni bohaté využití, zejména při pečení. Lze jí rovněž zahušťovat pokrmy, hodí se do slané i sladké kuchyně.
Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu.
Balení obsahuje 1000 g.
Abychom vám usnadnili rozhodování, zobrazujeme také recenze tohoto produktu z e-shopu MojaLekáreň.sk, který je slovenskou "sestrou" Lékárna.cz. Věříme, že informační hodnota recenze převáží nad tím, že se při čtení trochu potrápíte se slovenštinou.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.