Speciální moučná směs na pečení, vhodná pro vegany, celiaky, pro…
86 Kč
Speciální moučná směs na pečení, vhodná pro vegany, celiaky, pro…
86 Kč
Speciální moučná směs na pečení, vhodná pro vegany, celiaky, pro…
86 Kč
Xantanová guma představuje prášek bez zápachu a chuti.
62 Kč
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Vyrábí se z kořene keřů manioku. Je významným zdrojem karbohydrátů s…
59 Kč
Mandlová mouka je vhodná pro sladké pečení a cukrářskou výrobu,…
82 Kč
Výhodná cena
Neaktivní lahůdkové droždí ve formě malých vloček pro dochucení…
70 Kč
100 % kokosová mouka vyráběná z dužiny čerstvě nasbíraných kokosových…
59 Kč
Celozrnná mouka špaldová má oříškovou vůni a je mletá z celého zrna,…
69 Kč
Výprodej
Nízkobílkovinná strouhanka na obalování bez vajec a sóji.
102 Kč
Žitná mouka se používá v pekařství, je snadno kombinovatelná s…
48 Kč
Mouka špaldová celozrnná jemně mletá je vhodná k přípravě koláčů,…
58 Kč
Pšeničná mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců,…
58 Kč
Jemná a vláčná směs na přípravu lívanců, stačí přidat pouze vodu a…
57 Kč
Přirozeně bezlepková mouka je lehká a dobře stravitelná, využívá se k…
62 Kč
Celozrnná mouka špaldová má oříškovou vůni a je mletá z celého zrna,…
48 Kč
Bezlepková mouka s nízkým obsahem cholesterolu, bohatá na vápník,…
65 Kč 62 Kč -5 %
Mouka celozrnná žitná v bio kvalitě vhodná na každodenní pčečení,…
43 Kč
Doplněk stravy
Zdravá alternativa k jiným moukám, která je vhodná jak pro celiatiky,…
49 Kč
Výprodej
Směs vhodná pro bezlepkovou dietu, při nesnášenlivosti vajíček a…
69 Kč
Masopustní směs je vynikající alternativa karbanátky nejen pro…
45 Kč 43 Kč -4 %
Bezlepková dýňová mouka, vhodná na pečení a zhušťování, vhodná pro…
35 Kč 34 Kč -3 %
Ovesný hrníček s čokoládou - absolutní novinka na trhu. Bez lepku.
19 Kč
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.