Bezlepková mouka s nízkým obsahem cholesterolu, bohatá na vápník, hořčík, draslík, železo, vlákninu a vitamín B.
Skladem více než 5 kusů Zítra odešleme, u vás pozítří
Tapioková mouka se získává z hlízy jihoamerického manioku, což je okopanina podobná bramboře. Tato mouka je oblíbená díky své výživové hodnotě, proto ji ve svém jídelníčku ocení každý, kdo vyhledává zdravé potraviny.
Tato exotická mouka má v kuchyni bohaté využití, zejména při pečení. Lze jí rovněž zahušťovat pokrmy, hodí se do slané i sladké kuchyně.
Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu.
Balení obsahuje 500 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.