Špaldová mouka vhodná na pečení, smažení i třeba na přípravu vařených…
65 Kč
Bezlepková směs na čokoládovou bábovku.
92 Kč
Hraška vanilka je hrachová směs ochucená přírodní vanilkou.…
62 Kč
Sypká směs pro přípravu palačinek, které můžete plnit marmeládou,…
56 Kč
Pšeničná mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců,…
74 Kč
Sypká směs pro přípravu těsta na pizzu.
56 Kč
Speciální moučná směs na pečení, vhodná pro vegany, celiaky, pro…
86 Kč
Speciální moučná směs na pečení, vhodná pro vegany, celiaky, pro…
86 Kč
Bezlepková směs pro přípravu cukroví, chleba, perníčků, palačinek v…
73 Kč
Mandlová mouka je vhodná pro sladké pečení a cukrářskou výrobu,…
82 Kč
100 % kokosová mouka vyráběná z dužiny čerstvě nasbíraných kokosových…
59 Kč
Novinka Výhodná cena
Neaktivní lahůdkové droždí ve formě malých vloček pro dochucení…
84 Kč 70 Kč -17 %
Celozrnná mouka špaldová má oříškovou vůni a je mletá z celého zrna,…
69 Kč
Výprodej
Nízkobílkovinná strouhanka na obalování bez vajec a sóji.
102 Kč
Žitná mouka se používá v pekařství, je snadno kombinovatelná s…
48 Kč
Jemně mletá mouka ze lněných semínek vhodná pro zahušťování koktejlů,…
44 Kč
Bezlepková dýňová mouka, vhodná na pečení a zhušťování, vhodná pro…
44 Kč
Krupice, která je vhodná na výrobu tortil, kaší nebo knedlíků.
34 Kč
Doplněk stravy
Zdravá alternativa k jiným moukám, která je vhodná jak pro celiatiky,…
53 Kč 49 Kč -8 %
Masopustní směs je vynikající alternativa karbanátky nejen pro…
45 Kč
Výprodej
Směs vhodná pro bezlepkovou dietu, při nesnášenlivosti vajíček a…
69 Kč
Kukuřičná strouhanka je přirozeně bezlepková a lehce stravitelná.
34 Kč
Ovesný hrníček s čokoládou - absolutní novinka na trhu. Bez lepku.
18 Kč
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.