Mandlová mouka je vhodná pro sladké pečení a cukrářskou výrobu,…
82 Kč
Mouka z najemno rozemletých mandlí pro pečení lahodných dezertů.
76 Kč
100 % kokosová mouka vyráběná z dužiny čerstvě nasbíraných kokosových…
59 Kč
Výhodná cena
Neaktivní lahůdkové droždí ve formě malých vloček pro dochucení…
70 Kč
Celozrnná mouka špaldová má oříškovou vůni a je mletá z celého zrna,…
69 Kč
Doplněk stravy
Tuto mouku můžete použít na pečení, do chlebových směsí, do koláčů, k…
47 Kč
Výprodej
Nízkobílkovinná strouhanka na obalování bez vajec a sóji.
102 Kč
Žitná mouka se používá v pekařství, je snadno kombinovatelná s…
48 Kč
Mouka špaldová celozrnná jemně mletá je vhodná k přípravě koláčů,…
58 Kč
Pšeničná mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců,…
58 Kč
Jemná a vláčná směs na přípravu lívanců, stačí přidat pouze vodu a…
57 Kč
Jemně mletá mouka ze lněných semínek vhodná pro zahušťování koktejlů,…
44 Kč
Přirozeně bezlepková mouka je lehká a dobře stravitelná, využívá se k…
62 Kč
Bezlepková směs na výrobu přílohových a ovocných knedlíků, kroket a…
49 Kč
Celozrnná mouka špaldová má oříškovou vůni a je mletá z celého zrna,…
48 Kč
Bezlepková mouka s nízkým obsahem cholesterolu, bohatá na vápník,…
65 Kč 62 Kč -5 %
Mouka celozrnná žitná v bio kvalitě vhodná na každodenní pčečení,…
43 Kč
Doplněk stravy
Zdravá alternativa k jiným moukám, která je vhodná jak pro celiatiky,…
49 Kč
Jemný kukuřičný škrob v biokvalitě, ideální na zahuštění omáček a…
49 Kč
Výprodej
Směs vhodná pro bezlepkovou dietu, při nesnášenlivosti vajíček a…
69 Kč
Masopustní směs je vynikající alternativa karbanátky nejen pro…
44 Kč
Bezlepková dýňová mouka, vhodná na pečení a zhušťování, vhodná pro…
35 Kč 34 Kč -3 %
Bezlepková kukuřičná strouhanka je ideální náhradou běžné strouhanky…
25 Kč
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.