Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Výhodná cena
Přirozeně bezlepková mouka pro přípravu bezlepkových pokrmů.
25 Kč 23 Kč -8 %
Výhodná cena
Hrníčkový dortík je dezert, který za pár minut proměníte v teplý…
25 Kč
Kukuřičná mouka hladká v BIO kvalitě. Zadělejte těsto na úžasné…
27 Kč
Bezlepková rýžová mouka je výbornou náhradou za pšeničnou mouku při…
28 Kč
Jemně mletá mouka z Vysočiny s vysokým obsahem vlákniny, která…
34 Kč 30 Kč -12 %
Alternativa pšeničné mouky k výrobě různých pekařských výrobků.
31 Kč
Akce
Bezlepková dýňová mouka, vhodná na pečení a zhušťování, vhodná pro…
47 Kč 35 Kč -26 %
Jemná rýžová krupička je vyrobena z rýžové mouky vysoké kvality, je…
39 Kč
Výhodná cena
Bezlepková směs na výrobu přílohových a ovocných knedlíků, kroket a…
49 Kč 46 Kč -6 %
Doplněk stravy
Tuto mouku můžete použít na pečení, do chlebových směsí, do koláčů, k…
52 Kč 49 Kč -6 %
Sypká bezlepková směs na přípravu výtečného bezlepkového domácího…
59 Kč 57 Kč -3 %
Směs je vhodná pro bezlepkovou i diabetickou dietu. Chléb je svojí…
59 Kč
Bezlepková směs na vláčný a chutný chléb s chia semínky.
59 Kč
Bezlepková směs na rustikální chléb obsahuje lněnou a jablečnou…
59 Kč
Hraška vanilka je hrachová směs ochucená přírodní vanilkou.…
62 Kč
Tato mouka je konzistencí podobá „klasické“ hladké mouce, pečivo z…
79 Kč
Špaldová hladká mouka pokrmům dodává jemnou oříškovou chuť.
79 Kč
Dobrota nejen pro celiaky. Přirozeně bezlepkový čokoládový dort z…
79 Kč
Výhodná cena
Směs na bílý bezlepkový chléb je vyrobena z přirozeně bezlepkových…
96 Kč 89 Kč -7 %
Výhodná cena
Bezlepková směs na přípravu pudingu, těsta na smažení, až po bešamel.
94 Kč
Výhodná cena
Přirozeně bezlepková směs je vhodná na pečení a to i bez použití…
99 Kč
Výhodná cena
Vyvážená směs kvalitních ingrediencí pro přípravu klasického bílého…
124 Kč 109 Kč -12 %
Výhodná cena
Díky dobře vyvážené směsi z vysoce kvalitních surovin snadno…
115 Kč 109 Kč -5 %
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.