Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Výprodej
Směs vhodná pro bezlepkovou dietu, při nesnášenlivosti vajíček a…
87 Kč 69 Kč -21 %
Výprodej
Koncentrát pro přípravu knedlíků, palačinek a těstovin.
76 Kč 69 Kč -9 %
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA Výhodná cena
100 % kokosová mouka vyráběná z dužiny čerstvě nasbíraných kokosových…
48 Kč 44 Kč -8 %
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Bezlepková mouka s nízkým obsahem cholesterolu, bohatá na vápník,…
65 Kč 62 Kč -5 %
Sypká bezlepková směs na přípravu výtečného bezlepkového domácího…
59 Kč 57 Kč -3 %
Směs vhodná pro bezlepkovou a nízkobílkovinnou dietu, při alergii na…
100 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Výživné a syté škrobové perly pro kulinářské kreace.
59 Kč
Přirozeně bezlepková zdravá kukuřičná krupice, která má široké…
36 Kč
Tato mouka je konzistencí podobá „klasické“ hladké mouce, pečivo z…
79 Kč
Mouka z červené čočky se hodí k zahuštění polévek, omáček, pomazánek,…
72 Kč
Pohanková mouka je přirozeně bezlepková a má skvělé pojivové…
59 Kč
Jemná rýžová krupička je vyrobena z rýžové mouky vysoké kvality, je…
39 Kč
Směs je vhodná pro bezlepkovou i diabetickou dietu. Chléb je svojí…
59 Kč
Bezlepková směs na rustikální chléb obsahuje lněnou a jablečnou…
59 Kč
Bezlepková směs na vláčný a chutný chléb s chia semínky.
59 Kč
Doplněk stravy
Mandlovou mouku lze použít na pečení, vaření, na přípravu krémů, k…
176 Kč
Směs na slunečnicový chléb, vhodná do domácích pekáren i do trouby.
42 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Rýžová mouka má velmi jemnou chuť a je lehce stravitelná, výborná je…
55 Kč
Nenahraditelná ingredience v každé kuchyni vhodná k obalování,…
120 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Pohanková mouka je vhodná na tradiční francouzské palačinky crêpes,…
78 Kč
Jemně mletá mouka z lněných semínek vhodná i pro vitariány.
49 Kč
Mandlová mouka je vhodná pro sladké pečení a cukrářskou výrobu,…
199 Kč
Oves je bohatý na bílkoviny, antioxidanty a minerální látky, je…
72 Kč
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.