Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Akce Výprodej
Nízkobílkovinná strouhanka na obalování bez vajec a sóji.
137 Kč 102 Kč -26 %
Výprodej
Směs vhodná pro bezlepkovou dietu, při nesnášenlivosti vajíček a…
87 Kč 69 Kč -21 %
Bezlepková mouka na bramborové těsto.
99 Kč 80 Kč -19 %
Pohanková mouka bez lepku vhodná pro sladké i slané vaření.
49 Kč 42 Kč -14 %
Celozrnná pšeničná mouka je plnohodnotnou moukou z celých zrn.
48 Kč 42 Kč -13 %
Jemně mletá mouka z Vysočiny s vysokým obsahem vlákniny, která…
34 Kč 30 Kč -12 %
Výprodej
Koncentrát pro přípravu knedlíků, palačinek a těstovin.
76 Kč 69 Kč -9 %
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Bezlepková kukuřičná strouhanka je ideální náhradou běžné strouhanky…
27 Kč 25 Kč -7 %
Organis kokosová mouka se vyrábí z dužiny čerstvě sklizených…
99 Kč 92 Kč -7 %
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Bezlepková mouka s nízkým obsahem cholesterolu, bohatá na vápník,…
65 Kč 62 Kč -5 %
Příjemně křupavá a zároveň přirozeně bezlepková. Použijte ji jako…
22 Kč 21 Kč -5 %
Směs na bezlepkový chléb s nízkým obsahem sacharidů a cukru.
46 Kč 44 Kč -4 %
Celozrnná mouka špaldová má oříškovou vůni a je mletá z celého zrna,…
69 Kč 66 Kč -4 %
Celozrnná žitná mouka je plnohodnotnou moukou z celých zrn.
46 Kč 44 Kč -4 %
Vyvážená směs kvalitních ingrediencí pro přípravu klasického bílého…
124 Kč 119 Kč -4 %
Sypká bezlepková směs na přípravu výtečného bezlepkového domácího…
59 Kč 57 Kč -3 %
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Mandlová mouka se vyrábí z sladkých mandlí, je vhodná jako náhrada…
64 Kč 62 Kč -3 %
Strouhanka, která je vhodná na obalení potravin.
49 Kč 48 Kč -2 %
Instantní dortík s příchutí kokosu a kakaa.
262 Kč 259 Kč -1 %
Bezlepková mouka na chleba, rohlíky, kynuté těsto a vše s kvasnicemi
109 Kč
Díky dobře vyvážené směsi z vysoce kvalitních surovin snadno…
115 Kč
Přirozeně bezlepková celozrnná pohanková mouka je zdravou…
42 Kč
Chlebová mouka pšeničná umí dát pečivu tmavší barvu, pevnější…
53 Kč
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.