Bezlepková mouka plná důležitých živin, vhodná pro celiaky i těhotné…
60 Kč
Výhodná cena
Bezlepková směs na přípravu pudingu, těsta na smažení, až po bešamel.
94 Kč
Jemně mletá mouka z lněných semínek vhodná i pro vitariány.
49 Kč
Hraška neobsahuje lepek a používá se k zahušťování polévek, omáček,…
199 Kč
Výhodná cena
Přirozeně bezlepková mouka smetanově bílé barvy je lehká a dobře…
79 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Xantanová guma představuje prášek bez zápachu a chuti.
62 Kč
Špaldová celozrnná mouka je plnohodnotnou moukou z celých zrn a…
49 Kč
◉
Navíc sleva 10 %
Maranta je bílý prášek bez chuti, získaný z kořene rostliny Marantha…
152 Kč
Mandlová mouka je vhodná pro sladké pečení a cukrářskou výrobu,…
199 Kč
Výrobek vhodný pro náhradu vajec při přípravě míchaných vajec, koláčů…
149 Kč
Tapioková mouka je vlastně bezlepkový škrob, který se extrahuje z…
99 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Bezlepková mouka s nízkým obsahem cholesterolu, bohatá na vápník,…
109 Kč
Bezlepková směs vhodná k výrobě cukroví a sušenek.
125 Kč
Oves je bohatý na bílkoviny, antioxidanty a minerální látky, je…
72 Kč
Bezlepková mramorová bábovka.
99 Kč
Špaldová mouka vhodná na pečení, smažení i třeba na přípravu vařených…
65 Kč
Hraška vanilka je hrachová směs ochucená přírodní vanilkou.…
62 Kč
Doplněk stravy
Tuto mouku můžete použít na pečení, do chlebových směsí, do koláčů, k…
52 Kč
Bezlepková dýňová mouka, vhodná na pečení a zhušťování, vhodná pro…
49 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Pšeničná mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců,…
58 Kč
Mouka celozrnná pšeničná v bio kvalitě vhodná pro pčečení.
49 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Guarová guma je prášek bez zápachu a chuti.
49 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Bezlepková mouka s nízkým obsahem cholesterolu, bohatá na vápník,…
65 Kč 62 Kč -5 %
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.