Skladem více než 5 kusů Dnes odešleme, u vás v pondělí 29. 4.
Návod k přípravě bábovky, rolády či piškotového korpusu: K přípravě potřebujete: 200 g Semixíny, 2 vejce (velikosti M), 20 ml vody (4 polévkové lžíce), 40 ml oleje (6 polévkových lžic). Postup přípravy: 200 g směsi nasypeme do vyšší misky, přidáme vejce, přilijeme vodu a šleháme šlehačem na nejvyšším stupni 8 minut. Následně přidáme olej a ještě krátce zašleháme. Těsto vložíme do tukem vymazané bábovkové či dortové formy (průměr 26 cm) vysypané rýžovou moukou a pečeme. Teplotu a dobu pečení přizpůsobíme dle trouby (110 - 170 °C, 40 - 50 minut). Po upečení necháme 10 minut vychladnout, vyjmeme z formy a necháme úplně vychladnout.* *Pokud připravujete roládu, rozetřete vyšlehanou směs na plech o velikosti cca 30 x 40 cm a pečte při 180 °C 10 - 15 minut. Náš tip: K 1/3 těsta přidejte kakao. Do bábovkové formy nalijte světlé těsto a následně přidejte těsto tmavé. Promícháním získáte mramorovou bábovku.
Ukládejte mimo dosah dětí. Neužívat v případě přecitlivělosti na některou ze složek. Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Skladujte v suchu. Po otevření výrobek uzavřete a spotřebujte do jednoho měsíce.
Balení obsahuje 600 g.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.