Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
◉
Navíc sleva 10 %
Tato bezlepková mouka je vhodná na pečení sladkých moučníků a pokrmů…
109 Kč
◉
Navíc sleva 10 %
Bezlepková mouka na chleba, rohlíky, kynuté těsto a vše s kvasnicemi
109 Kč 99 Kč -9 %
Tato směs na tmavý bezlepkový chléb je vyrobena z přirozeně…
96 Kč
Chlebová mouka pšeničná umí dát pečivu tmavší barvu, pevnější…
53 Kč
Díky dobře vyvážené směsi z vysoce kvalitních surovin snadno…
115 Kč
Vyvážená směs kvalitních ingrediencí pro přípravu klasického bílého…
109 Kč
Přirozeně bezlepková směs je vhodná na pečení a to i bez použití…
99 Kč
Přirozeně bezlepková mouka vhodná na pečení, zahušťování i přípravu…
27 Kč 24 Kč -11 %
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Kokosová mouka je přirozeně bezlepková. Díky vysokému obsahu bílkovin…
36 Kč 34 Kč -6 %
Kukuřičná mouka hladká v BIO kvalitě. Zadělejte těsto na úžasné…
27 Kč
Chlebová mouka je vhodná nejen na chleba, ale i na zdravější sladké i…
47 Kč
Hraška je chutná směs hrachu a bezlepkových obilovin k zahušťování a…
56 Kč
Průhledná rostlinná želatina bez chuti a zápachu.
55 Kč
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn, proto má…
49 Kč
◉
Navíc sleva 10 %
Hrníčkový dortík je dezert, který za pár minut proměníte v teplý…
25 Kč
Celozrnná žitná mouka je vhodná k přípravě tradičního chlebového…
42 Kč
Příjemně křupavá a zároveň přirozeně bezlepková. Použijte ji jako…
22 Kč
Mouka špaldová celozrnná jemně mletá je vhodná k přípravě koláčů,…
58 Kč
◉
Navíc sleva 10 %
Bezlepková kukuřičná strouhanka je ideální náhradou běžné strouhanky…
21 Kč 20 Kč -5 %
◉
Navíc sleva 10 %
Sypká bezlepková směs na přípravu výtečného bezlepkového domácího…
59 Kč
◉
Navíc sleva 10 %
Bezlepková směs na rustikální chléb obsahuje lněnou a jablečnou…
59 Kč 53 Kč -10 %
◉
Navíc sleva 10 %
Směs je vhodná pro bezlepkovou i diabetickou dietu. Chléb je svojí…
59 Kč
Univerzální bezlepková směs se širokým použitím je vhodná pro pečení…
96 Kč
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.