Doplněk stravy
Maková mouka je vhodná na pečení, do chlebových směsí, do koláčů, na…
52 Kč 47 Kč -10 %
◉
Navíc sleva 10 %
Bezlepková směs na výrobu přílohových a ovocných knedlíků, kroket a…
48 Kč
Jemný kukuřičný škrob v biokvalitě, ideální na zahuštění omáček a…
49 Kč
Guarová guma je prášek bez zápachu a chuti.
49 Kč
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn, proto má…
49 Kč
Výhodná cena
Jedná se o přirozeně bezlepkovou potravinu připomínající chutí i vůní…
59 Kč 52 Kč -12 %
◉
Navíc sleva 10 %
Bezlepková směs na rustikální chléb obsahuje lněnou a jablečnou…
59 Kč 53 Kč -10 %
Průhledná rostlinná želatina bez chuti a zápachu.
55 Kč
Hraška je chutná směs hrachu a bezlepkových obilovin k zahušťování a…
56 Kč 55 Kč -2 %
Hraška neobsahuje lepek a používá se k zahušťování polévek, omáček,…
55 Kč
Sypká směs pro přípravu palačinek, které můžete plnit marmeládou,…
56 Kč
Žitná mouka vhodná na pečení či přípravu vařených příloh.
56 Kč
Mouka špaldová celozrnná jemně mletá je vhodná k přípravě koláčů,…
58 Kč
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Vyrábí se z kořene keřů manioku. Je významným zdrojem karbohydrátů s…
59 Kč
Pohanková mouka je přirozeně bezlepková a má skvělé pojivové…
59 Kč
100 % kokosová mouka vyráběná z dužiny čerstvě nasbíraných kokosových…
59 Kč
◉
Navíc sleva 10 %
Bezlepková směs na vláčný a chutný chléb s chia semínky.
59 Kč
Rýžová mouka je vhodná na přípravu všech druhů bezlepkových jídel, na…
59 Kč
◉
Navíc sleva 10 %
Sypká bezlepková směs na přípravu výtečného bezlepkového domácího…
59 Kč
◉
Navíc sleva 10 %
Směs je vhodná pro bezlepkovou i diabetickou dietu. Chléb je svojí…
59 Kč
Mandlová mouka se vyrábí z sladkých mandlí, je vhodná jako náhrada…
65 Kč
Špaldová mouka vhodná na pečení, smažení i třeba na přípravu vařených…
65 Kč
Výhodná cena
Organis kokosová mouka se vyrábí z dužiny čerstvě sklizených…
69 Kč
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.