Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Příjemně křupavá a zároveň přirozeně bezlepková. Použijte ji jako…
22 Kč
Přirozeně bezlepková mouka vhodná na pečení, zahušťování i přípravu…
25 Kč
Kukuřičná mouka hladká v BIO kvalitě. Zadělejte těsto na úžasné…
27 Kč
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Lněná mouku využijete k zahušťování koktejlů, omáček a polévek. Je…
29 Kč
Kukuřičná mouka polohrubá BIO. Základ pro kaše, noky a zlatavé…
32 Kč
Krupice, která je vhodná na výrobu tortil, kaší nebo knedlíků.
34 Kč
Kukuřičná strouhanka je přirozeně bezlepková a lehce stravitelná.
34 Kč
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Kokosová mouka je přirozeně bezlepková. Díky vysokému obsahu bílkovin…
36 Kč 34 Kč -6 %
Doplněk stravy
Akce
Tuto mouku můžete použít na pečení, do chlebových směsí, do koláčů, k…
52 Kč 37 Kč -29 %
Bezlepková dýňová mouka, vhodná na pečení a zhušťování, vhodná pro…
39 Kč
Špaldová celozrnná mouka je plnohodnotnou moukou z celých zrn a…
49 Kč 40 Kč -18 %
Přirozeně bezlepková celozrnná pohanková mouka je zdravou…
42 Kč 41 Kč -2 %
Celozrnná žitná mouka je vhodná k přípravě tradičního chlebového…
42 Kč
Chlebová mouka je vhodná nejen na chleba, ale i na zdravější sladké i…
47 Kč
Doplněk stravy
Maková mouka je vhodná na pečení, do chlebových směsí, do koláčů, na…
52 Kč 47 Kč -10 %
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn, proto má…
49 Kč
Žitná mouka vhodná na pečení či přípravu vařených příloh.
52 Kč
Chlebová mouka pšeničná umí dát pečivu tmavší barvu, pevnější…
53 Kč
Sypká směs pro přípravu těsta na pizzu.
56 Kč
Sypká směs pro přípravu palačinek, které můžete plnit marmeládou,…
56 Kč
Pohanková mouka je přirozeně bezlepková a má skvělé pojivové…
57 Kč
Mouka špaldová celozrnná jemně mletá je vhodná k přípravě koláčů,…
58 Kč
Pšeničná mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců,…
58 Kč
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.