NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Kokosová mouka je přirozeně bezlepková. Díky vysokému obsahu bílkovin…
36 Kč 34 Kč -6 %
Krupice, která je vhodná na výrobu tortil, kaší nebo knedlíků.
34 Kč
Novinka
Ideální strouhanka pro přípravu masa, ryb, sýrů nebo zeleniny, jako…
44 Kč 35 Kč -20 %
Akce
Jemně mletá mouka z lněných semínek vhodná i pro vitariány.
47 Kč 35 Kč -26 %
Bezlepková dýňová mouka, vhodná na pečení a zhušťování, vhodná pro…
35 Kč
Přirozeně bezlepková zdravá kukuřičná krupice, která má široké…
36 Kč
Kukuřičný škrob neobsahuje lepek, je vhodný pro osoby s intolerancí.
38 Kč
Bezlepková mouka je vhodná na přípravu slaného pečiva, placek i…
38 Kč
Jemná rýžová krupička je vyrobena z rýžové mouky vysoké kvality, je…
39 Kč
Špaldová celozrnná mouka je plnohodnotnou moukou z celých zrn a…
49 Kč 40 Kč -18 %
Máte chuť na maso? Zkuste ho tentokrát obalit jinak. Obalovací směs s…
41 Kč
Celozrnná žitná mouka je vhodná k přípravě tradičního chlebového…
42 Kč
Pohanková mouka bez lepku vhodná pro sladké i slané vaření.
42 Kč
Celozrnná mouka špaldová má oříškovou vůni a je mletá z celého zrna,…
49 Kč 43 Kč -12 %
3 za cenu 2
Směs na bezlepkový chléb s nízkým obsahem sacharidů a cukru.
46 Kč 44 Kč -4 %
Masopustní směs je vynikající alternativa karbanátky nejen pro…
45 Kč
Doplněk stravy
Maková mouka je vhodná na pečení, do chlebových směsí, do koláčů, na…
52 Kč 47 Kč -10 %
Chlebová mouka je vhodná nejen na chleba, ale i na zdravější sladké i…
47 Kč
Lehce stravitelná bezlepková jáhlová mouka s nízkým obsahem kalorií,…
52 Kč 47 Kč -10 %
Pseudoobilovina s vysokým podílem bílkovin, které mají velmi…
47 Kč
Bezlepková směs na výrobu přílohových a ovocných knedlíků, kroket a…
48 Kč
Mouka celozrnná pšeničná v bio kvalitě vhodná pro pčečení.
48 Kč
Žitná mouka se používá v pekařství, je snadno kombinovatelná s…
48 Kč
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.