◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Kokosová mouka je přirozeně bezlepková. Díky vysokému obsahu bílkovin…
39 Kč
Špaldová celozrnná mouka je plnohodnotnou moukou z celých zrn a…
49 Kč 40 Kč -18 %
Máte chuť na maso? Zkuste ho tentokrát obalit jinak. Obalovací směs s…
41 Kč
Pohanková mouka bez lepku vhodná pro sladké i slané vaření.
42 Kč
Celozrnná žitná mouka je vhodná k přípravě tradičního chlebového…
42 Kč
Guarová guma je prášek bez zápachu a chuti.
49 Kč 42 Kč -14 %
Přirozeně bezlepková celozrnná pohanková mouka je zdravou…
42 Kč
◉
Navíc sleva 15 %
Směs na bezlepkový chléb s nízkým obsahem sacharidů a cukru.
46 Kč 44 Kč -4 %
Jemně mletá mouka ze lněných semínek vhodná pro zahušťování koktejlů,…
44 Kč
Chlebová mouka je vhodná nejen na chleba, ale i na zdravější sladké i…
47 Kč
Doplněk stravy
Tuto mouku můžete použít na pečení, do chlebových směsí, do koláčů, k…
47 Kč
Celozrnná mouka špaldová má oříškovou vůni a je mletá z celého zrna,…
48 Kč
Špaldová celozrnná mouka se vyznačuje nezaměnitelnou oříškovou chutí,…
50 Kč 49 Kč -2 %
Lehce stravitelná bezlepková jáhlová mouka s nízkým obsahem kalorií,…
49 Kč
Jemný kukuřičný škrob v biokvalitě, ideální na zahuštění omáček a…
49 Kč
Mouka Manitoba typu 0 má úžasné vlastnosti při pečení různých…
49 Kč
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn, proto má…
49 Kč
Bezlepková směs na výrobu přílohových a ovocných knedlíků, kroket a…
49 Kč
Doplněk stravy
Maková mouka je vhodná na pečení, do chlebových směsí, do koláčů, na…
49 Kč
Strouhanka, která je vhodná na obalení potravin.
52 Kč
Akce
Oves je bohatý na bílkoviny, antioxidanty a minerální látky, je…
72 Kč 52 Kč -28 %
Bezlepková mouka plná důležitých živin, vhodná pro celiaky i těhotné…
55 Kč
Průhledná rostlinná želatina bez chuti a zápachu.
55 Kč
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.