Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Bezlepková kukuřičná strouhanka je ideální náhradou běžné strouhanky…
20 Kč
Příjemně křupavá a zároveň přirozeně bezlepková. Použijte ji jako…
25 Kč 22 Kč -12 %
Přirozeně bezlepková mouka vhodná na pečení, zahušťování i přípravu…
24 Kč
Bezlepková kukuřičná strouhanka je ideální náhradou běžné strouhanky…
25 Kč
Přirozeně bezlepková mouka pro přípravu bezlepkových pokrmů.
27 Kč
Kukuřičná mouka hladká v BIO kvalitě. Zadělejte těsto na úžasné…
28 Kč
Bezlepková rýžová mouka je výbornou náhradou za pšeničnou mouku při…
29 Kč
Lněná mouku využijete k zahušťování koktejlů, omáček a polévek. Je…
29 Kč
Jemně mletá mouka z Vysočiny s vysokým obsahem vlákniny, která…
30 Kč
Celozrnná mouka vhodná pro slané i sladké pečení.
30 Kč
Alternativa pšeničné mouky k výrobě různých pekařských výrobků.
31 Kč
Mouka celozrnná žitná vhodná na každodenní pčečení, pečivo je…
31 Kč
Alternativa pšeničné mouky k výrobě různých pekařských výrobků.
31 Kč
Kukuřičná mouka polohrubá BIO. Základ pro kaše, noky a zlatavé…
34 Kč
Krupice z kukuřice v biokvalitě, jedná se o nahrubo umletou kukuřici.
34 Kč
Bezlepková mouka je vhodná na přípravu slaného pečiva, placek i…
38 Kč 36 Kč -5 %
Doplněk stravy
Tuto mouku můžete použít na pečení, do chlebových směsí, do koláčů, k…
37 Kč
Pohanková mouka bez lepku vhodná pro sladké i slané vaření.
42 Kč 40 Kč -5 %
Špaldová celozrnná mouka je plnohodnotnou moukou z celých zrn a…
40 Kč
Kokosová mouka je přirozeně bezlepková. Díky vysokému obsahu bílkovin…
40 Kč
Celozrnná žitná mouka je vhodná k přípravě tradičního chlebového…
42 Kč
Výhodná cena
Jemný kukuřičný škrob v biokvalitě, ideální na zahuštění omáček a…
49 Kč 44 Kč -10 %
Celozrnná mouka špaldová má oříškovou vůni a je mletá z celého zrna,…
48 Kč 45 Kč -6 %
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.