Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Lněná mouku využijete k zahušťování koktejlů, omáček a polévek. Je…
29 Kč
Výhodná cena
Příjemně křupavá a zároveň přirozeně bezlepková. Použijte ji jako…
22 Kč 20 Kč -9 %
Doplněk stravy
Maková mouka je vhodná na pečení, do chlebových směsí, do koláčů, na…
52 Kč
Pohanková mouka je přirozeně bezlepková a má skvělé pojivové…
59 Kč
Výhodná cena
Mandlová mouka se vyrábí z sladkých mandlí, je vhodná jako náhrada…
64 Kč 58 Kč -9 %
NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Přirozeně bezlepková kokosová mouka v BIO kvalitě s vysokým obsahem…
90 Kč
NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Kokosová mouka je přirozeně bezlepková. Díky vysokému obsahu bílkovin…
36 Kč 34 Kč -6 %
Jemná rýžová krupička je vyrobena z rýžové mouky vysoké kvality, je…
39 Kč
Kukuřičný škrob neobsahuje lepek, je vhodný pro osoby s intolerancí.
38 Kč
Výhodná cena
Směs na celozrnné pečivo je vyvážená směs vybraných ingrediencí s…
115 Kč 109 Kč -5 %
NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Tapioková mouka je zdravým zdrojem karbohydrátů s nízkým obsahem…
109 Kč
Dobrota nejen pro celiaky. Přirozeně bezlepkový čokoládový dort z…
79 Kč
Kukuřičná mouka hladká v BIO kvalitě. Zadělejte těsto na úžasné…
27 Kč
Přirozeně bezlepková mouka vhodná na pečení, zahušťování i přípravu…
28 Kč
NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Xantanová guma zlepšuje kvalitu pečiva a působí jako emulgátor a…
89 Kč
Kukuřičná mouka polohrubá BIO. Základ pro kaše, noky a zlatavé…
32 Kč
Tapioková mouka je vlastně bezlepkový škrob, který se extrahuje z…
99 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Bezlepková směs, která chutná výborně a doporučujeme ho i těm, kdo…
84 Kč
Bezlepková mouka je univerzální pro pečení chleba, drobného pečiva i…
105 Kč
Hraška vanilka je hrachová směs ochucená přírodní vanilkou.…
62 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Bezlepková směs pro přípravu cukroví, chleba, perníčků, palačinek v…
73 Kč
NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Vyrábí se z kořene keřů manioku. Je významným zdrojem karbohydrátů s…
59 Kč
Krupice z kukuřice v biokvalitě, jedná se o nahrubo umletou kukuřici.
34 Kč
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.