Nahrubo namletá krupice, konzumací a přidáním do ranních kaší, pečiva…
31 Kč
Klasické kroupy v biokvalitě s obsahem vlákniny, jsou vhodné jako…
32 Kč
Ječmen obsahuje vysoký obsah vlákniny, lze ho využít do různých…
35 Kč
Otruby, nahrubo namletá krupice, která obsahuje kvalitní vlákninu a…
41 Kč
Doplněk stravy
Jáhly jsou dobře stravitelné, výživné, velmi chutné a přirozeně…
41 Kč
Nutričně velmi hodnotná plodina, vhodná jako příloha, kaše i do…
42 Kč
Bulgur má lehce oříškovou chuť, kterou si oblíbíte. Zpestřete jím…
44 Kč
Bulgur je lehce stravitelný, má skvělou chuť a velice zajímavé…
47 Kč
Ideální obilnina pro zdravý životní styl, přirozeně obsahuje vysoký…
50 Kč
Výhodná cena
Bulgur v BIO kvalitě vyniká vysokým obsahem vlákniny a zároveň…
50 Kč
Špaldové kroupy jsou nutričně bohaté a jsou vhodné do salátů, na…
52 Kč
Usušená pšenice s příjemnou obilnou vůní pro zpestření jídelníčku.
52 Kč
Bulgur je lehce stravitelný a chutný pokrm, jehož dalším pozitivem je…
55 Kč
Jáhly v BIO kvalitě jsou výborné zejména k přípravě sladkých i…
60 Kč
Pohanka je přirozeně bezlepková a má lehce oříškovou chuť, její…
62 Kč
Pohanka je nutričně bohatá, má vysoký obsah vlákniny a bílkovin.
64 Kč
Varianty
Pohanka je přirozeně bezlepková a v kuchyni má široké využití. Má…
65 Kč
Amarant je možné přidávat do obilninových jídel a zlepšovat tak jeho…
69 Kč
Přirozeně bezlepková obilovina, vhodná do kaší či polévek, nebo jako…
69 Kč
Semínka z rostliny Merlíku chilského představují hodnotný zdroj…
79 Kč
Pseudoobilovina s jemnou máslovou chutí je přirozeně bezlepková.
96 Kč
Semínka quinoa v BIO kvalitě, které představují hodnotný zdroj…
96 Kč
Semínka quinoa v BIO kvalitě, které představují hodnotný zdroj…
99 Kč
Kuskus promíchejte s lisovaným česnekem, najemno nakrájeným tyminánem a 3 lžícemi olivového oleje, vysypte ho na dno zapékací mísy a zalijte trochou osolené vody. Na kuskus nakrájejte zeleninu, kterou máte rádi - např. cuketu, rajče a cibuli - osolte ji, případně okořeňte např. kořením na grilovanou zeleninu. Zapékací mísu přiklopte poklopem a vše pečte půl hodiny.
Suroviny na 2 porce:
Postup:
Pohanku vařte v osolené vodě dvojnásobného objemu s větší špetkou bujónu 20 minut. Na oleji mezitím osmahněte cibulku dozlatova, poté přidejte kukuřici a tuňáka - osolte, opepřete a smíchejte s vařenou pohankou. Vše osmahněte ještě společně. Takto připravené rizoto můžete a nemusíte posypat strouhaným sýrem.
Kategorii Obiloviny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Kuskus promíchejte s lisovaným česnekem, najemno nakrájeným tyminánem a 3 lžícemi olivového oleje, vysypte ho na dno zapékací mísy a zalijte trochou osolené vody. Na kuskus nakrájejte zeleninu, kterou máte rádi - např. cuketu, rajče a cibuli - osolte ji, případně okořeňte např. kořením na grilovanou zeleninu. Zapékací mísu přiklopte poklopem a vše pečte půl hodiny.
Suroviny na 2 porce:
Postup:
Pohanku vařte v osolené vodě dvojnásobného objemu s větší špetkou bujónu 20 minut. Na oleji mezitím osmahněte cibulku dozlatova, poté přidejte kukuřici a tuňáka - osolte, opepřete a smíchejte s vařenou pohankou. Vše osmahněte ještě společně. Takto připravené rizoto můžete a nemusíte posypat strouhaným sýrem.
Kategorii Obiloviny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.