Špaldové kroupy jsou nutričně bohaté a jsou vhodné do salátů, na zapékání, do polévek apod.
Skladem více než 5 kusů Zítra odešleme, u vás pozítří (S přepravcem PPL o den dříve)
Zrno propláchněte a předem namočte na cca 10 až 12 hodin. Poté vařte v nové vodě. Doba vaření je proměnlivá cca 30 až 40 minut.
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 75 % v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 500 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.