
V kuchyni se dají skvěle v malých dávkách využít jako doplněk vaření.…
23 Kč

Nahrubo namletá krupice, konzumací a přidáním do ranních kaší, pečiva…
31 Kč

Pšeničné otruby jsou zdrojem nerozpustné vlákniny, vhodné je přidávat…
31 Kč

Klasické kroupy v biokvalitě s obsahem vlákniny, jsou vhodné jako…
32 Kč

Pšeničná potravina je vhodná na přípravu snídaní nebo jen tak na…
32 Kč

Ječmen obsahuje vysoký obsah vlákniny, lze ho využít do různých…
35 Kč

Otruby, nahrubo namletá krupice, která obsahuje kvalitní vlákninu a…
41 Kč

Bulgur je lehce stravitelný a má skvělou chuť. Výborný je jako…
44 Kč

Pohanka je přirozeně bezlepková pseudoobilovina, má lehce oříškovou…
45 Kč

Tmavý bulgur je typický svojí oříškovou chutí a lehkou stravitelností…
47 Kč

Bulgur má vysoký obsah vlákniny, což blahodárně působí na naše…
48 Kč
Doplněk stravy

Jáhly jsou dobře stravitelné, výživné, velmi chutné a přirozeně…
49 Kč

Bulgur je lehce stravitelný, má skvělou chuť a velice zajímavé…
49 Kč

Nutričně velmi hodnotná plodina, vhodná jako příloha, kaše i do…
49 Kč

Usušená pšenice s příjemnou obilnou vůní pro zpestření jídelníčku.
52 Kč

Špaldové kroupy jsou nutričně bohaté a jsou vhodné do salátů, na…
52 Kč

Bezlepková lehce stravitelná pseudoobilovina bohatá na bílkoviny,…
55 Kč

Ekologicky pěstovaná, bez lepku, bohatá na vlákninu, bílkoviny a…
55 Kč

Pilaf je pokrm, jehož základem je rýže nebo bulgur, efektní příloha…
59 Kč

Lámanka z pohanky ve vaší kuchyni najde široké využití jako zavářka…
60 Kč

Přirozeně bezlepková obilovina a vyniká zemitou chutí, ve které…
60 Kč

Pohanka je přirozeně bezlepková a má lehce oříškovou chuť, její…
62 Kč

Pohanka je nutričně bohatá, má vysoký obsah vlákniny a bílkovin.
64 Kč

Bulgur je lehce stravitelný a chutný pokrm, jehož dalším pozitivem je…
66 Kč
Kuskus promíchejte s lisovaným česnekem, najemno nakrájeným tyminánem a 3 lžícemi olivového oleje, vysypte ho na dno zapékací mísy a zalijte trochou osolené vody. Na kuskus nakrájejte zeleninu, kterou máte rádi - např. cuketu, rajče a cibuli - osolte ji, případně okořeňte např. kořením na grilovanou zeleninu. Zapékací mísu přiklopte poklopem a vše pečte půl hodiny.
Suroviny na 2 porce:
Postup:
Pohanku vařte v osolené vodě dvojnásobného objemu s větší špetkou bujónu 20 minut. Na oleji mezitím osmahněte cibulku dozlatova, poté přidejte kukuřici a tuňáka - osolte, opepřete a smíchejte s vařenou pohankou. Vše osmahněte ještě společně. Takto připravené rizoto můžete a nemusíte posypat strouhaným sýrem.
Kategorii Obiloviny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.