Olivový olej je rostlinný olej získaný z oliv lisováním či jinými mechanickými postupy. Je používán především při výrobě pokrmů, kde je čím dál populárnější varianta oleje ve spreji, ale také tvoří nedílnou součást v kosmetickém a farmaceutickém průmyslu. Olivový olej je typickou součástí středomořské kuchyně. Konzumace olivového oleje je považována za zdraví prospěšnou, protože obsahuje mononenasycené mastné kyseliny a vitamin E.
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Olivový olej představuje cenný zdroj nenasycených mastných kyselin.
369 Kč
Směs za studena lisovaných olejů ze speciálního výběru oliv té…
204 Kč
Směs za studena lisovaných olejů ze speciálního výběru oliv té…
739 Kč
Vyvážený olivový olej výjimečné kvality, je ideálním kuchyňským…
196 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA Varianty
Olivový olej představuje cenný zdroj nenasycených mastných kyselin a…
219 Kč
Tento olivový olej poskytuje všechny výhody olivového oleje s velmi…
196 Kč
Extra panenský olivový olej v BIO kvalitě, vhodný do salátů,…
349 Kč
Bio olej, získaný výlučně z certifikovaných ekologických oliv.
242 Kč
Tento olivový olej zachovává všechny prospěšné látky obsažené v…
329 Kč
Olivový olej lisovaný za studena, ideální k ochucení salátů, jídel,…
419 Kč
Tento olivový olej zachovává všechny prospěšné látky obsažené v…
299 Kč
Za studena lisovaný olivový olej patří k pilířům středomořské kuchyně.
435 Kč
Olivový olej panenský lisovaný za studena vhodný do teplé i studené…
315 Kč
Výběrový lněný olej se vyznačuje jemně oříškovou chutí, která se…
139 Kč 119 Kč -14 %
Extra panenský olivový olej ve spreji je vysoce kvalitní olej, který…
Olivový olej představuje cenný zdroj nenasycených mastných kyselin a…
Olivový olej má pomáhat snižovat riziko vzniku závažných kardiovaskulárních chorob, tedy onemocnění srdce. Obsahuje antioxidanty a vitamíny (např. skupiny A, D, E a K). Má pomáhat snižovat hladinu tzv. špatného cholesterolu, podporovat trávení, absorpci vápníku a zpomalovat stárnutí. Má prospívat pleti i vlasům.
Panenské oleje - jsou lisované přímo z celých plodů za studena (do 50 °C)
Obyčejný panenský olej - Panenský olivový olej s volnou kyselostí méně než 3,3 g na 100 g včetně.
Směsi
Kategorii Olivový olej najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Olivový olej je rostlinný olej získaný z oliv lisováním či jinými mechanickými postupy. Je používán především při výrobě pokrmů, kde je čím dál populárnější varianta oleje ve spreji, ale také tvoří nedílnou součást v kosmetickém a farmaceutickém průmyslu. Olivový olej je typickou součástí středomořské kuchyně. Konzumace olivového oleje je považována za zdraví prospěšnou, protože obsahuje mononenasycené mastné kyseliny a vitamin E.
Olivový olej má pomáhat snižovat riziko vzniku závažných kardiovaskulárních chorob, tedy onemocnění srdce. Obsahuje antioxidanty a vitamíny (např. skupiny A, D, E a K). Má pomáhat snižovat hladinu tzv. špatného cholesterolu, podporovat trávení, absorpci vápníku a zpomalovat stárnutí. Má prospívat pleti i vlasům.
Panenské oleje - jsou lisované přímo z celých plodů za studena (do 50 °C)
Obyčejný panenský olej - Panenský olivový olej s volnou kyselostí méně než 3,3 g na 100 g včetně.
Směsi
Kategorii Olivový olej najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.