Přirozeně bezlepková mouka smetanově bílé barvy je lehká a dobře…
86 Kč
Dobrota nejen pro celiaky. Přirozeně bezlepkový čokoládový dort z…
79 Kč
Bezlepková kukuřičná strouhanka je ideální náhradou běžné strouhanky…
25 Kč
Rýžová mouka má velmi jemnou chuť a je lehce stravitelná, výborná je…
55 Kč
Špaldová celozrnná mouka se vyznačuje nezaměnitelnou oříškovou chutí,…
50 Kč 49 Kč -2 %
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Přirozeně bezlepková kokosová mouka v BIO kvalitě s vysokým obsahem…
90 Kč
Novinka
Ideální strouhanka pro přípravu masa, ryb, sýrů nebo zeleniny, jako…
36 Kč
Mouka špaldová celozrnná jemně mletá je vhodná k přípravě koláčů,…
58 Kč
Pšeničná mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců,…
58 Kč
Hraška neobsahuje lepek a používá se k zahušťování polévek, omáček,…
55 Kč
Jemně mletá mouka ze lněných semínek vhodná pro zahušťování koktejlů,…
44 Kč
Výživné a syté škrobové perly pro kulinářské kreace.
112 Kč
Akce
Oves je bohatý na bílkoviny, antioxidanty a minerální látky, je…
72 Kč 52 Kč -28 %
Pseudoobilovina s vysokým podílem bílkovin, které mají velmi…
47 Kč
Obalovací směs lehce pikantní na přípravu těstíčka, ve kterém obalíte…
176 Kč
Hraška vanilka je hrachová směs ochucená přírodní vanilkou.…
62 Kč
Speciální moučná směs na pečení, vhodná pro vegany, celiaky, pro…
86 Kč
Pohanková mouka je vhodná na tradiční francouzské palačinky crêpes,…
78 Kč
Bezlepková dýňová mouka, vhodná na pečení a zhušťování, vhodná pro…
44 Kč
Guarová guma je prášek bez zápachu a chuti.
49 Kč
Doplněk stravy
Tuto mouku můžete použít na pečení, do chlebových směsí, do koláčů, k…
44 Kč
Celozrnná mouka špaldová má oříškovou vůni a je mletá z celého zrna,…
48 Kč
Špaldová mouka je bohatá na bílkoviny s vysokým obsahem lepku, je…
55 Kč
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.