Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Přirozeně bezlepková mouka vhodná na pečení, zahušťování i přípravu…
27 Kč 24 Kč -11 %
Kukuřičná mouka hladká v BIO kvalitě. Zadělejte těsto na úžasné…
27 Kč
Chlebová mouka je vhodná nejen na chleba, ale i na zdravější sladké i…
47 Kč
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn, proto má…
49 Kč
◉
NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Přirozeně bezlepková kokosová mouka v BIO kvalitě s vysokým obsahem…
90 Kč
◉
NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Kokosová mouka je přirozeně bezlepková. Díky vysokému obsahu bílkovin…
36 Kč 34 Kč -6 %
Krupice z kukuřice v biokvalitě, jedná se o nahrubo umletou kukuřici.
29 Kč
Celozrnná žitná mouka je vhodná k přípravě tradičního chlebového…
42 Kč
Mouka špaldová celozrnná jemně mletá je vhodná k přípravě koláčů,…
58 Kč
Jemný kukuřičný škrob v biokvalitě, ideální na zahuštění omáček a…
49 Kč
Bezlepková kukuřičná strouhanka je ideální náhradou běžné strouhanky…
25 Kč
Přirozeně bezlepková mouka je lehká a dobře stravitelná, využívá se k…
75 Kč
Mandlová mouka se vyrábí z sladkých mandlí, je vhodná jako náhrada…
64 Kč
◉
NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Tapioková mouka je zdravým zdrojem karbohydrátů s nízkým obsahem…
102 Kč
Špaldová celozrnná mouka se vyznačuje nezaměnitelnou oříškovou chutí,…
92 Kč
Pšeničná mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců,…
74 Kč
Bezlepková směs, která chutná výborně a doporučujeme ho i těm, kdo…
84 Kč
Žitná mouka vhodná na pečení či přípravu vařených příloh.
52 Kč
Kukuřičná mouka polohrubá BIO. Základ pro kaše, noky a zlatavé…
32 Kč
Špaldová mouka vhodná na pečení, smažení i třeba na přípravu vařených…
65 Kč
Sypká směs pro přípravu palačinek, které můžete plnit marmeládou,…
56 Kč
Celozrnná mouka špaldová má oříškovou vůni a je mletá z celého zrna,…
69 Kč
100 % kokosová mouka vyráběná z dužiny čerstvě nasbíraných kokosových…
52 Kč
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.