Kukuřičný škrob neobsahuje lepek, je vhodný pro osoby s intolerancí.
38 Kč 34 Kč -11 %
Kukuřičná strouhanka je přirozeně bezlepková a lehce stravitelná.
34 Kč
Krupice, která je vhodná na výrobu tortil, kaší nebo knedlíků.
35 Kč
Přirozeně bezlepková zdravá kukuřičná krupice, která má široké…
36 Kč
Ideální strouhanka pro přípravu masa, ryb, sýrů nebo zeleniny, jako…
36 Kč
Jemná rýžová krupička je vyrobena z rýžové mouky vysoké kvality, je…
39 Kč
Bezlepková mouka je vhodná na přípravu slaného pečiva, placek i…
39 Kč
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Kokosová mouka je přirozeně bezlepková. Díky vysokému obsahu bílkovin…
39 Kč
Špaldová celozrnná mouka je plnohodnotnou moukou z celých zrn a…
49 Kč 40 Kč -18 %
Máte chuť na maso? Zkuste ho tentokrát obalit jinak. Obalovací směs s…
41 Kč
Celozrnná žitná mouka je vhodná k přípravě tradičního chlebového…
42 Kč
Guarová guma je prášek bez zápachu a chuti.
49 Kč 42 Kč -14 %
Pohanková mouka bez lepku vhodná pro sladké i slané vaření.
42 Kč
Přirozeně bezlepková celozrnná pohanková mouka je zdravou…
42 Kč
Mouka celozrnná žitná v bio kvalitě vhodná na každodenní pčečení,…
43 Kč
Jemně mletá mouka ze lněných semínek vhodná pro zahušťování koktejlů,…
44 Kč
◉
Navíc sleva 15 %
Směs na bezlepkový chléb s nízkým obsahem sacharidů a cukru.
46 Kč 44 Kč -4 %
Masopustní směs je vynikající alternativa karbanátky nejen pro…
44 Kč
Chlebová mouka je vhodná nejen na chleba, ale i na zdravější sladké i…
47 Kč
Doplněk stravy
Tuto mouku můžete použít na pečení, do chlebových směsí, do koláčů, k…
47 Kč
Pseudoobilovina s vysokým podílem bílkovin, které mají velmi…
47 Kč
Celozrnná mouka špaldová má oříškovou vůni a je mletá z celého zrna,…
48 Kč
Žitná mouka se používá v pekařství, je snadno kombinovatelná s…
48 Kč
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.