Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Pohanková mouka bez lepku vhodná pro sladké i slané vaření.
48 Kč 42 Kč -13 %
Celozrnná pšeničná mouka je plnohodnotnou moukou z celých zrn.
48 Kč 42 Kč -13 %
Jemně mletá mouka z Vysočiny s vysokým obsahem vlákniny, která…
34 Kč 30 Kč -12 %
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Bezlepková kukuřičná strouhanka je ideální náhradou běžné strouhanky…
27 Kč 25 Kč -7 %
Organis kokosová mouka se vyrábí z dužiny čerstvě sklizených…
99 Kč 92 Kč -7 %
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Bezlepková mouka s nízkým obsahem cholesterolu, bohatá na vápník,…
65 Kč 62 Kč -5 %
Příjemně křupavá a zároveň přirozeně bezlepková. Použijte ji jako…
22 Kč 21 Kč -5 %
Celozrnná mouka špaldová má oříškovou vůni a je mletá z celého zrna,…
69 Kč 66 Kč -4 %
Celozrnná žitná mouka je plnohodnotnou moukou z celých zrn.
46 Kč 44 Kč -4 %
Vyvážená směs kvalitních ingrediencí pro přípravu klasického bílého…
124 Kč 119 Kč -4 %
Sypká bezlepková směs na přípravu výtečného bezlepkového domácího…
59 Kč 57 Kč -3 %
Bezlepková mouka na chleba, rohlíky, kynuté těsto a vše s kvasnicemi
109 Kč
Chlebová mouka pšeničná umí dát pečivu tmavší barvu, pevnější…
53 Kč
Díky dobře vyvážené směsi z vysoce kvalitních surovin snadno…
115 Kč
Přirozeně bezlepková celozrnná pohanková mouka je zdravou…
42 Kč
Jedná se o přirozeně bezlepkovou potravinu připomínající chutí i vůní…
59 Kč
NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Lněná mouku využijete k zahušťování koktejlů, omáček a polévek. Je…
33 Kč
Tato mouka je konzistencí podobá „klasické“ hladké mouce, pečivo z…
79 Kč
Tato špaldová mouka je tmavší, má výraznější aroma, vyšší obsah…
65 Kč
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn, proto má…
49 Kč
Přirozeně bezlepková mouka pro přípravu bezlepkových pokrmů.
26 Kč
Přirozeně bezlepková směs je vhodná na pečení a to i bez použití…
99 Kč
Hraška je chutná směs hrachu a bezlepkových obilovin k zahušťování a…
59 Kč
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.