Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn, proto má…
49 Kč
Přirozeně bezlepková směs je vhodná na pečení a to i bez použití…
96 Kč
Vyvážená směs kvalitních ingrediencí pro přípravu klasického bílého…
115 Kč
Bezlepková mouka na chleba, rohlíky, kynuté těsto a vše s kvasnicemi
119 Kč 99 Kč -17 %
Směs je vhodná pro bezlepkovou i diabetickou dietu. Chléb je svojí…
59 Kč
Bezlepková směs na rustikální chléb obsahuje lněnou a jablečnou…
65 Kč 59 Kč -9 %
Bezlepková směs na výrobu přílohových a ovocných knedlíků, kroket a…
49 Kč
Bezlepková směs na vláčný a chutný chléb s chia semínky.
59 Kč
Směs na celozrnné pečivo je vyvážená směs vybraných ingrediencí s…
115 Kč
Sypká bezlepková směs na přípravu výtečného bezlepkového domácího…
59 Kč
Tato bezlepková mouka je vhodná na pečení sladkých moučníků a pokrmů…
119 Kč 99 Kč -17 %
Čiroková mouka je chuťově neutrální, lze ji tedy použít na domácí…
55 Kč
Příjemně křupavá a zároveň přirozeně bezlepková. Použijte ji jako…
25 Kč 22 Kč -12 %
Přirozeně bezlepková mouka vhodná na pečení, zahušťování i přípravu…
24 Kč
Pšeničná mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců,…
74 Kč
Mouka špaldová celozrnná jemně mletá je vhodná k přípravě koláčů,…
58 Kč
Výhodná cena
Přirozeně bezlepková mouka pro přípravu bezlepkových pokrmů.
25 Kč 24 Kč -4 %
Bezlepková kukuřičná strouhanka je ideální náhradou běžné strouhanky…
25 Kč
Hraška je chutná směs hrachu a bezlepkových obilovin k zahušťování a…
56 Kč
Směs na bílý bezlepkový chléb je vyrobena z přirozeně bezlepkových…
96 Kč
Univerzální bezlepková směs se širokým použitím je vhodná pro pečení…
96 Kč
Tato směs na tmavý bezlepkový chléb je vyrobena z přirozeně…
96 Kč
Tapioková mouka je zdravým zdrojem karbohydrátů s nízkým obsahem…
105 Kč
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.