Doplněk stravy
Mandlovou mouku lze použít na pečení, vaření, na přípravu krémů, k…
176 Kč
Přirozeně bezlepková mouka vhodná na pečení, zahušťování i přípravu…
28 Kč
NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Xantanová guma zlepšuje kvalitu pečiva a působí jako emulgátor a…
89 Kč
Jemně mletá mouka z lněných semínek vhodná i pro vitariány.
47 Kč
Xantanová guma představuje prášek bez zápachu a chuti.
62 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Pšeničná mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců,…
58 Kč
Doplněk stravy
Tuto mouku můžete použít na pečení, do chlebových směsí, do koláčů, k…
52 Kč 49 Kč -6 %
Krupice, která je vhodná na výrobu tortil, kaší nebo knedlíků.
34 Kč
Kukuřičná mouka polohrubá BIO. Základ pro kaše, noky a zlatavé…
32 Kč
Akce
Bezlepková dýňová mouka, vhodná na pečení a zhušťování, vhodná pro…
47 Kč 35 Kč -26 %
Expirace
Špaldová mouka vhodná na pečení, smažení i třeba na přípravu vařených…
33 Kč
Instantní dortík s příchutí kokosu a kakaa.
262 Kč 259 Kč -1 %
Tapioková mouka je vlastně bezlepkový škrob, který se extrahuje z…
99 Kč
Špaldová hladká mouka pokrmům dodává jemnou oříškovou chuť.
79 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Bezlepková směs, která chutná výborně a doporučujeme ho i těm, kdo…
84 Kč
Bezlepková mouka je univerzální pro pečení chleba, drobného pečiva i…
105 Kč
Hladká špaldová vhodná na pečení, smažení i třeba na přípravu…
66 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Pšeničná mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců,…
74 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Tato špaldová mouka je tmavší, má výraznější aroma, vyšší obsah…
65 Kč
Hraška vanilka je hrachová směs ochucená přírodní vanilkou.…
62 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Bezlepková směs pro přípravu cukroví, chleba, perníčků, palačinek v…
73 Kč
Sypká směs pro přípravu palačinek, které můžete plnit marmeládou,…
56 Kč
Tato mouka se běžně používá při nízkosacharidovém pečení jako…
92 Kč
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.