Vyvážená směs kvalitních ingrediencí pro přípravu klasického bílého…
109 Kč
◉
Navíc sleva 15 %
Univerzální instantní směs na pečení se sladidlem, splňující podmínky…
109 Kč
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Tapioková mouka je zdravým zdrojem karbohydrátů s nízkým obsahem…
109 Kč
◉
Navíc sleva 10 %
Tato bezlepková mouka je vhodná na pečení sladkých moučníků a pokrmů…
109 Kč
Výživné a syté škrobové perly pro kulinářské kreace.
112 Kč
Díky dobře vyvážené směsi z vysoce kvalitních surovin snadno…
115 Kč
Směs na celozrnné pečivo je vyvážená směs vybraných ingrediencí s…
115 Kč
Bezlepková nízkobílkovinná směs pro univerzální použití na palačinky,…
125 Kč 116 Kč -7 %
Bezlepková směs pro univerzální použití na palačinky, knedlíky,…
116 Kč
◉
Navíc sleva 10 %
Bezlepková směs Nomix je vhodná k přípravě kynutých, třených i…
119 Kč
Nenahraditelná ingredience v každé kuchyni vhodná k obalování,…
120 Kč
Bezlepková směs vhodná k výrobě cukroví a sušenek.
125 Kč
Tato strouhanka je vhodná pro osoby s nesnášenlivostí lepku a pro…
125 Kč
Arašídová mouka je ideální pro bezlepkové pečení, příznivce Paleo…
136 Kč
Výrobek vhodný pro náhradu vajec při přípravě míchaných vajec, koláčů…
139 Kč
Moučná směs na bezlepkové sladké pečivo, příprava trvá jen 7 minut.
140 Kč
Maranta je bílý prášek bez chuti, získaný z kořene rostliny Marantha…
152 Kč 150 Kč -1 %
Kaštanová mouka se svou konzistencí podobá „klasické“ hladké mouce,…
156 Kč
Směs vhodná pro bezlepkovou dietu, při nesnášenlivosti vajíček a…
159 Kč
◉
Navíc sleva 10 %
Mix IT Dunkel - bezlepková mouka na tmavé pečivo a kynuté těsto.
165 Kč
Doplněk stravy
Mandlovou mouku lze použít na pečení, vaření, na přípravu krémů, k…
176 Kč 172 Kč -2 %
Obalovací směs lehce pikantní na přípravu těstíčka, ve kterém obalíte…
176 Kč
Blanšírované mandle sekané na jemnou mouku.
186 Kč
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.