Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn, proto má…
49 Kč
Arašídová mouka je ideální pro bezlepkové pečení, příznivce Paleo…
136 Kč
Špaldová krupice je bohatá na bílkoviny s vysokým obsahem lepku, je…
79 Kč
Mouka z červené čočky se hodí k zahuštění polévek, omáček, pomazánek,…
72 Kč 69 Kč -4 %
Mouka špaldová celozrnná jemně mletá je vhodná k přípravě koláčů,…
58 Kč
Špaldová mouka je bohatá na bílkoviny s vysokým obsahem lepku, je…
69 Kč 66 Kč -4 %
Špaldová celozrnná mouka se vyznačuje nezaměnitelnou oříškovou chutí,…
50 Kč
Blanšírované mandle sekané na jemnou mouku.
186 Kč
Kaštanová mouka se svou konzistencí podobá „klasické“ hladké mouce,…
156 Kč
Špaldová celozrnná mouka se vyznačuje nezaměnitelnou oříškovou chutí,…
92 Kč
Bezlepková mouka je univerzální pro pečení chleba, drobného pečiva i…
105 Kč
Speciální moučná směs na pečení, vhodná pro vegany, celiaky, pro…
85 Kč
Speciální moučná směs na pečení, vhodná pro vegany, celiaky, pro…
86 Kč
Speciální moučná směs na pečení, vhodná pro vegany, celiaky, pro…
86 Kč
Speciální moučná směs na pečení, vhodná pro vegany, celiaky, pro…
86 Kč
Speciální moučná směs na pečení, vhodná pro vegany, celiaky, pro…
86 Kč
Přirozeně bezlepková mouka je lehká a dobře stravitelná, využívá se k…
62 Kč
Kukuřičná mouka polohrubá BIO. Základ pro kaše, noky a zlatavé…
32 Kč
Přirozeně bezlepková mouka je lehká a dobře stravitelná, využívá se k…
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.