Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Výhodná cena
Příjemně křupavá a zároveň přirozeně bezlepková. Použijte ji jako…
20 Kč
Bezlepková kukuřičná strouhanka je ideální náhradou běžné strouhanky…
21 Kč
Hrníčkový dortík je dezert, který za pár minut proměníte v teplý…
25 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Přirozeně bezlepková mouka vhodná na pečení, zahušťování i přípravu…
26 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Bezlepková kukuřičná strouhanka je ideální náhradou běžné strouhanky…
26 Kč
Kukuřičná mouka hladká v BIO kvalitě. Zadělejte těsto na úžasné…
31 Kč
Kukuřičná strouhanka je přirozeně bezlepková a lehce stravitelná.
34 Kč
Kukuřičná mouka polohrubá BIO. Základ pro kaše, noky a zlatavé…
35 Kč
Kukuřičný škrob neobsahuje lepek, je vhodný pro osoby s intolerancí.
38 Kč
Směs na přípravu lívanců pro celiaky, která je vhodná i pro neceliaky…
49 Kč
Hraška neobsahuje lepek a používá se k zahušťování polévek, omáček,…
55 Kč
Bezlepková směs na výrobu přílohových a ovocných knedlíků, kroket a…
55 Kč
Hraška je chutná směs hrachu a bezlepkových obilovin k zahušťování a…
56 Kč
Jemná a vláčná směs na přípravu lívanců, stačí přidat pouze vodu a…
57 Kč
Bezlepková směs pro přípravu cukroví, chleba, perníčků, palačinek v…
73 Kč
Výhodná cena
Bezlepková směs na přípravu pudingu, těsta na smažení, až po bešamel.
109 Kč 99 Kč -9 %
Výhodná cena
Vyvážená směs kvalitních ingrediencí pro přípravu klasického bílého…
115 Kč 104 Kč -10 %
Výhodná cena
Díky dobře vyvážené směsi z vysoce kvalitních surovin snadno…
109 Kč
Přirozeně bezlepková směs je vhodná na pečení a to i bez použití…
115 Kč
Bezlepková mouka na chleba, rohlíky, kynuté těsto a vše s kvasnicemi
119 Kč
Nenahraditelná ingredience v každé kuchyni vhodná k obalování,…
126 Kč
Univerzální bezlepková směs se širokým použitím je vhodná pro pečení…
132 Kč
Výrobek vhodný pro náhradu vajec při přípravě míchaných vajec, koláčů…
139 Kč
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.