Olej neutrální vůně vhodný pro vaření, pečení a smažení.
209 Kč
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Ghí BIO je máselný tuk, který se připravuje velice pomalým…
585 Kč
Panenský olej v biokvalitě ze světlice barvířské má velmi jemné aroma…
325 Kč
Tento olivový olej zachovává všechny prospěšné látky obsažené v…
365 Kč
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Čistý olej se středně dlouhými řetězci mastných kyselin.
394 Kč 389 Kč -1 %
Kokosový olej rostlinný, jednodruhový, lisovaný za studena.
235 Kč
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Pupalkový olej BIO je lisovaný za studena ze zralých semen pupalky…
249 Kč
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Konopný olej v bio kvalitě s obsahem omega 3 a omega 6, vhodný pro…
235 Kč
Kokosový olej BIO je 100% přírodní olej, je možné jej používat při…
249 Kč
Olej vhodný nejen pro studenou kuchyni, na smažení a pečení ale i…
175 Kč
Prémiový kokosový olej v BIO kvalitě za studena lisovaný, vhodný do…
239 Kč
Zastudena lisovaný panenský olej pro studenou i teplou kuchyni.
152 Kč
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Kokosový olej Wolfberry BIO je vhodný na smažení nebo jako zdravá…
124 Kč
Slunečnicový olej se získává ze semen slunečnice, vhodný na smažení i…
116 Kč
Lahodný kokosový olej v BIO kvalitě lisovaný za studena, vhodný do…
79 Kč
Dýňový olej je lisovaný za studena, díky tomu si zachovává maximální…
Za studena lisovaný lněný olej podporuje trávení a pravidelné…
Výhodná cena
Přírodní panenský kokosový olej můžeme použít při přípravě pokrmů,…
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Olivový olej panenský lisovaný za studena vhodný do teplé i studené…
Rostlinný olej a ghí máslo - nezbytná ingredience v kuchyni s širokou možností využití. Rostlinné oleje jsou získávány z různých rostlinných zdrojů, jako jsou slunečnice, olivy, řepka, avokádo nebo sója. Tyto oleje mají různé chutě, vůně a vlastnosti a jsou bohaté na zdravé tuky, vitamíny a antioxidanty. Jsou nezbytnou součástí vaření, pečení, smažení a salátových dresinků.
Každý olej má specifické tepelné vlastnosti, takže je důležité volit správný olej pro konkrétní účel.
Ghí máslo je tradiční indický produkt, který vzniká z čistého másla. Při procesu získávání ghí se odstraní voda a mléčný protein, což zanechává jen tuk. Ghí má bohatou oříškovou chuť a využívá se především při smažení, vaření a pečení. Je oblíbené pro svou vysokou tepelnou stabilitu a příjemnou vůni.
Rostlinné oleje a ghí máslo jsou nejenom nezbytné pro přípravu jídel, ale také přinášejí různé zdravotní výhody, jako je podpora zdraví srdce a cév a zlepšení trávení.
Je důležité vybírat kvalitní oleje a ghí máslo a používat je s mírou jako součást vyvážené stravy.
Kategorii Oleje a ghí másla najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.