Pohanka je přirozeně bezlepková a má lehce oříškovou chuť, její…
65 Kč
Bulgur má lehce oříškovou chuť, kterou si oblíbíte. Zpestřete jím…
44 Kč
Přirozeně bezlepková obilovina, vhodná do kaší či polévek, nebo jako…
69 Kč
Bulgur je lehce stravitelný a chutný pokrm, jehož dalším pozitivem je…
59 Kč
NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Quinoa červená BIO je bezlepkovou alternativou rýže nebo kuskusu s…
120 Kč
Amarant je možné přidávat do obilninových jídel a zlepšovat tak jeho…
69 Kč
Ječmen obsahuje vysoký obsah vlákniny, lze ho využít do různých…
35 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Pseudoobilovina s jemnou máslovou chutí je přirozeně bezlepková.
99 Kč
Doplněk stravy
Jáhly jsou dobře stravitelné, výživné, velmi chutné a přirozeně…
46 Kč
Usušená pšenice s příjemnou obilnou vůní pro zpestření jídelníčku.
52 Kč
Nutričně velmi hodnotná plodina, vhodná jako příloha, kaše i do…
44 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Pohanka je přirozeně bezlepková a v kuchyni má široké využití. Má…
62 Kč
Přirozeně bezlepkové jáhly, které vznikají z prosa odstraněním…
325 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Jáhly v BIO kvalitě jsou výborné zejména k přípravě sladkých i…
62 Kč 60 Kč -3 %
Quinoa má v kuchyni široké využití – připravte si z ní úžasné…
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Bulgur je lehce stravitelný, má skvělou chuť a velice zajímavé…
Kuskus promíchejte s lisovaným česnekem, najemno nakrájeným tyminánem a 3 lžícemi olivového oleje, vysypte ho na dno zapékací mísy a zalijte trochou osolené vody. Na kuskus nakrájejte zeleninu, kterou máte rádi - např. cuketu, rajče a cibuli - osolte ji, případně okořeňte např. kořením na grilovanou zeleninu. Zapékací mísu přiklopte poklopem a vše pečte půl hodiny.
Suroviny na 2 porce:
Postup:
Pohanku vařte v osolené vodě dvojnásobného objemu s větší špetkou bujónu 20 minut. Na oleji mezitím osmahněte cibulku dozlatova, poté přidejte kukuřici a tuňáka - osolte, opepřete a smíchejte s vařenou pohankou. Vše osmahněte ještě společně. Takto připravené rizoto můžete a nemusíte posypat strouhaným sýrem.
Kategorii Obiloviny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Kuskus promíchejte s lisovaným česnekem, najemno nakrájeným tyminánem a 3 lžícemi olivového oleje, vysypte ho na dno zapékací mísy a zalijte trochou osolené vody. Na kuskus nakrájejte zeleninu, kterou máte rádi - např. cuketu, rajče a cibuli - osolte ji, případně okořeňte např. kořením na grilovanou zeleninu. Zapékací mísu přiklopte poklopem a vše pečte půl hodiny.
Suroviny na 2 porce:
Postup:
Pohanku vařte v osolené vodě dvojnásobného objemu s větší špetkou bujónu 20 minut. Na oleji mezitím osmahněte cibulku dozlatova, poté přidejte kukuřici a tuňáka - osolte, opepřete a smíchejte s vařenou pohankou. Vše osmahněte ještě společně. Takto připravené rizoto můžete a nemusíte posypat strouhaným sýrem.
Kategorii Obiloviny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.