Přirozeně bezlepkové jáhly, které vznikají z prosa odstraněním semenné slupky z obilky, vhodné pro vegeny i celiaky.
Skladem více než 5 kusů Pozítří odešleme, u vás v úterý 10. 9. (S přepravcem PPL o den dříve)
Jáhly vznikají z prosa odstraněním semenné slupky z obilky.
Jáhly je vhodné před vařením spařit, zbaví se tak hořké chuti, která se u nich může vyskytnout. Po spaření je stačí vařit 15 až 20 minut a nechat dojít pod pokličkou. Můžete je připravovat na sladko i na slano. Vhodné na výživné kaše, koláče a nákypy.
Ukládejte mimo dosah dětí. Neužívat v případě přecitlivělosti na některou ze složek. Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Nedoporučuje se je nakupovat do zásoby, protože mají tendenci žluknout. Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %. Skladujte na suchém a chladném místě. V letních dnech je raději uschovejte do lednice.
Balení obsahuje 5000 g.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.