Klasické kroupy v biokvalitě s obsahem vlákniny, jsou vhodné jako…
32 Kč
Přirozeně bezlepková obilovina a vyniká zemitou chutí, ve které…
70 Kč
Přirozeně bezlepkové jáhly, které vznikají z prosa odstraněním…
325 Kč
Pšeničné otruby jsou zdrojem nerozpustné vlákniny, vhodné je přidávat…
34 Kč
Pohanka je přirozeně bezlepková pseudoobilovina, má lehce oříškovou…
65 Kč
Pohanka je nutričně bohatá, má vysoký obsah vlákniny a bílkovin.
64 Kč
Bulgur je velmi oblíbeným pokrmem a quinoa může být součástí polévek…
72 Kč
Ideální obilnina pro zdravý životní styl, přirozeně obsahuje vysoký…
50 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Jáhly v BIO kvalitě jsou výborné zejména k přípravě sladkých i…
62 Kč 60 Kč -3 %
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Pohanka je přirozeně bezlepková a v kuchyni má široké využití. Má…
62 Kč
Otruby, nahrubo namletá krupice, která obsahuje kvalitní vlákninu a…
41 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Bulgur je lehce stravitelný, má skvělou chuť a velice zajímavé…
Quinoa má v kuchyni široké využití – připravte si z ní úžasné…
Semínka quinoa v BIO kvalitě, které představují hodnotný zdroj…
Kuskus promíchejte s lisovaným česnekem, najemno nakrájeným tyminánem a 3 lžícemi olivového oleje, vysypte ho na dno zapékací mísy a zalijte trochou osolené vody. Na kuskus nakrájejte zeleninu, kterou máte rádi - např. cuketu, rajče a cibuli - osolte ji, případně okořeňte např. kořením na grilovanou zeleninu. Zapékací mísu přiklopte poklopem a vše pečte půl hodiny.
Suroviny na 2 porce:
Postup:
Pohanku vařte v osolené vodě dvojnásobného objemu s větší špetkou bujónu 20 minut. Na oleji mezitím osmahněte cibulku dozlatova, poté přidejte kukuřici a tuňáka - osolte, opepřete a smíchejte s vařenou pohankou. Vše osmahněte ještě společně. Takto připravené rizoto můžete a nemusíte posypat strouhaným sýrem.
Kategorii Obiloviny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.