BLACK FRIDAY je tu!⚡Platí do středy 10. 12. 2025

Pohanka je přirozeně bezlepková a má lehce oříškovou chuť, její…
62 Kč

Pseudoobilovina s jemnou máslovou chutí je přirozeně bezlepková.
119 Kč
Doplněk stravy

Jáhly jsou dobře stravitelné, výživné, velmi chutné a přirozeně…
49 Kč

Amarant je možné přidávat do obilninových jídel a zlepšovat tak jeho…
76 Kč

Přirozeně bezlepková obilovina, vhodná do kaší či polévek, nebo jako…
76 Kč

Quinoa červená BIO je bezlepkovou alternativou rýže nebo kuskusu s…
126 Kč

Bulgur je lehce stravitelný a chutný pokrm, jehož dalším pozitivem je…
65 Kč

Bulgur v BIO kvalitě vyniká vysokým obsahem vlákniny a zároveň…
69 Kč

Usušená pšenice s příjemnou obilnou vůní pro zpestření jídelníčku.
52 Kč
Kuskus promíchejte s lisovaným česnekem, najemno nakrájeným tyminánem a 3 lžícemi olivového oleje, vysypte ho na dno zapékací mísy a zalijte trochou osolené vody. Na kuskus nakrájejte zeleninu, kterou máte rádi - např. cuketu, rajče a cibuli - osolte ji, případně okořeňte např. kořením na grilovanou zeleninu. Zapékací mísu přiklopte poklopem a vše pečte půl hodiny.
Suroviny na 2 porce:
Postup:
Pohanku vařte v osolené vodě dvojnásobného objemu s větší špetkou bujónu 20 minut. Na oleji mezitím osmahněte cibulku dozlatova, poté přidejte kukuřici a tuňáka - osolte, opepřete a smíchejte s vařenou pohankou. Vše osmahněte ještě společně. Takto připravené rizoto můžete a nemusíte posypat strouhaným sýrem.
Kategorii Obiloviny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.