Klasické kroupy v biokvalitě s obsahem vlákniny, jsou vhodné jako…
32 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Pohanka je přirozeně bezlepková a v kuchyni má široké využití. Má…
62 Kč
Přirozeně bezlepkové jáhly, které vznikají z prosa odstraněním…
325 Kč
Ideální obilnina pro zdravý životní styl, přirozeně obsahuje vysoký…
50 Kč
Pšeničné otruby jsou zdrojem nerozpustné vlákniny, vhodné je přidávat…
34 Kč
Pohanka je přirozeně bezlepková pseudoobilovina, má lehce oříškovou…
65 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Jáhly v BIO kvalitě jsou výborné zejména k přípravě sladkých i…
62 Kč 60 Kč -3 %
Pohanka je nutričně bohatá, má vysoký obsah vlákniny a bílkovin.
64 Kč
Novinka
Bulgur je velmi oblíbeným pokrmem a quinoa může být součástí polévek…
72 Kč
Otruby, nahrubo namletá krupice, která obsahuje kvalitní vlákninu a…
41 Kč
Přirozeně bezlepková obilovina a vyniká zemitou chutí, ve které…
Quinoa má v kuchyni široké využití – připravte si z ní úžasné…
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Bulgur je lehce stravitelný, má skvělou chuť a velice zajímavé…
Semínka quinoa v BIO kvalitě, které představují hodnotný zdroj…
Kuskus promíchejte s lisovaným česnekem, najemno nakrájeným tyminánem a 3 lžícemi olivového oleje, vysypte ho na dno zapékací mísy a zalijte trochou osolené vody. Na kuskus nakrájejte zeleninu, kterou máte rádi - např. cuketu, rajče a cibuli - osolte ji, případně okořeňte např. kořením na grilovanou zeleninu. Zapékací mísu přiklopte poklopem a vše pečte půl hodiny.
Suroviny na 2 porce:
Postup:
Pohanku vařte v osolené vodě dvojnásobného objemu s větší špetkou bujónu 20 minut. Na oleji mezitím osmahněte cibulku dozlatova, poté přidejte kukuřici a tuňáka - osolte, opepřete a smíchejte s vařenou pohankou. Vše osmahněte ještě společně. Takto připravené rizoto můžete a nemusíte posypat strouhaným sýrem.
Kategorii Obiloviny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.